Lever-galleblære rens nr39

NÅR FOR TIDEN gjør jeg liver-gallbladder flush hvert halvår. På torsdag 1. august 2019 var det fullmåne og jeg gjennomførte min liver-gallbladder flush nummer 39. Det kom ut rundt 100 hasselnøtt store gallestein, og rundt 100 erte store gallestein, samt mange hundre riskorn store. Jeg brukte olivenoljen Clearspring Organic Italian Extra Virgin olive oil. **

Nedenfor er det tatt bilder av hva som kom ut da jeg gikk på toalettet dagen etterpå. Den første gangen jeg gikk på toalettet kom det ikke ut gallestein, bare olivenolje-grapefruktjuice blanding. Jeg tok (dessverre) ikke bilde av det. Så det første bildet nedenfor er andre tømming dagen derpå. På andre tømmingen kan vi fortsatt se endel olivenolje-grapefrukt blanding. Og noen gallestein. På tredje tømmingen er det mer gallestein. På resten av tømmingene er det ikke mer olivenolje-grapefrukt blanding, men desto mer gallestein.

Tømming nr 2, 20190802, 081209
Tømming nr 2, 20190802, 081209. Her er det noen brune gallestein riskornstørrelse og noen grønne litt større enn riskorn.
Tømming nr 3, 20190802, 102332
Tømming nr 3, 20190802, 102332. Her er det endel brune gallestein riskornstørrelse og rundt 40 grønne gallestein i ertestørrelse.
Tømming nr 4, 20190802, 180818
Tømming nr 4, 20190802, 180818. Her er det noen brune gallestein i større enn hasselnøttstørrelse og mange mindre.
Tømming nr 5, 20190802, 182645
Tømming nr 5, 20190802, 182645. Her er det noen brune gallestein i større enn hasselnøtt størrelse og mange mindre.
Tømming nr 6 20190802, 193306
Tømming nr 6, 20190802, 193306. Her er det flere brune gallestein i større enn hasselnøtt og mange mindre.

9 thoughts on “Lever-galleblære rens nr39”

 1. Hei
  2måneder siden fikk jeg beskjed at jeg har mange steiner i galleblæren. Jeg gjorde galleblæren flush av Moritz metode og fikk det samme resultatet som du. Gleder meg nå. Selvfølgelig skal jeg gjøre galleblæren flush om 4uken. Trenger ikke operasjon.
  Mvh
  Joanna

  1. Det er veldig bra, Joanna. Det går fint å gjøre det 1 gang i måneden. Jeg gjorde det på den måten i nesten 2 år. Det er lurt å gjøre selve flushen rundt nymåne (altså ingen måne) fordi da er kroppen i en avgiftnings modus og da blir flushen mer effektiv. Hvis du har overskudd til det kan du ta en parasitt rens rundt fullmåne. Parasittrenser er mest effektive da. Så har du noe å gjøre både rundt nymåne og fullmåne. Og så må man passe på at det ikke blir for mye. Viktig at det føles naturlig og ikke blir stress. Ellers er det ikke effektivt. Jeg har gjort mange lever-gallblære flush og har mye erfaring med dette så hvis du har noen spørsmål rundt dette får du bare si ifra.

   At helsevesenet tilbyr å operere ut organer som ikke fungerer optimalt, når det finnes naturlige metoder for å rette dette, er kriminelt.

  2. Jeg ser på en lever summit på internett denne uken, https://stopfattyliver.com. Den er laget av Jonathan Landsman fra naturalhealth365. Galleblæren kan betraktes som en del av leveren. Så her er det mange relevante tips. Jeg syntes for eksempel intervjuet med Burt Berkson en av de første dagene var bra. Han snakket om en protokoll for styrking av lever bestående av ALA (Alpha Lipoic Acid), sillymarine og selen.

 2. Hei Helsetypen ?! Takk for din blogg. Verdifult at du deler! ?! Og modig.

  Enig ALA støtter meg (liponsyre) og også av og til kjenner jeg deg i skjoldbrusken som varme når tar ALA. Får mer energi av det ofte.

  Har utfordringer med ME, elfølsomhet, kjemisk overfølsomhet, Basal Celle kreft og har nå endel kronisk vondt i lever + har utf. med artrose i knær og ryggen skoliose og korsryggen. Har vært inspirert av Anthony William lenge, men ser nå at endel av hans råd rett og slett ikke virker å være rett. Han advarer mot Moritz sin amazing gallbladder cleanse!

  Lurer på om AW og har blitt rar.

  Uansett. Det krever mot å ta den første flushen kjenner jeg. Bare det å ta en tarmskylling på klinikk er en utfordring m.h.t. wifi all over osv. og ikke mins reisen for det er vel kun i Oslo? Jeg har måttet flytte på landet utenfor stråling med friskere luft uten naboer.

  Vet du av tarmskyllingsklinikker mer landlig?
  Colema Board Colon Cleanse virker jo også ganske omfattende har du prøvd det som alternativt du?

  Vil bare takke deg igjen ?!

  P.S. Sliter mye med angst. Har vurdert å ta flushen i over 10 år nå, men ikke turt.

  1. Hei,
   takk for kommentar.

   Hvis du har gallestein er det ofte mulig å kjenne utenpå huden. Galleblæren er som vi vet en del av leveren og altså på høyre side av brystkassen. Omtrent ved undersiden av ribbeina, midt på eller litt inn mot midten av kroppen. Hvis du kjenner her med fingerene føles det annerledes for en person som har en haug med gallestein enn på en som ikke har. Det er litt hardere dersom det er mye gallestein (mange gallestein er laget av et fast fettmateriale). Du kan gjøre dette selv. Jeg har vært hos leger og fortalt jeg har massivt med gallestein men de gidder sjelden gjøre en manuell fysisk undersøkelse. Selv når jeg ber om det (det gjorde de før, nå er det kun labtester som gjelder). Er du innom en lege så kan du uansett spørre. Eller bedre – lær det selv. Gjøre det på deg selv, og på en frisk bekjent, og se om du merker forskjell.

   Hvis du har vondt i leveren så kan det være pga gallestein. Jeg hadde selv diffuse, “ullne” smerter i leveren som jeg ikke forsto hva kom av. Det forsvant etter en serie med liver-gallbladder flush. Muligens kom smertene av at galleblæren var full av gallestein som mekanisk presset på nærliggende vev og nerver.

   Liver-gallbladder flush er altså en naturlig måte du kan få disse steinene ut. Det er en uke der du drikker eplesyre. Så en fredag kveld der du gjør selve flushen. Så en lørdag man kan føle seg litt kvalm og bør holde seg hjemme på sofaen og i nærheten av toalett. På søndagen er man stort sett tilbake i god form. Det er lurt å spise lette mindre måltider på lørdag og søndag, ikke store måltider. Hvis du følger fremgangsmåten på hvordan man gjør det så er det i min oppfatning ukomplisert og ikke farlig. Jeg følger fremgangsmåten i Andreas Moritz sin bok og det har fungert veldig bra for meg. Jeg er nøye med å gjøre det riktig og slurver ikke. Andreas Moritz anbefaller at man tar en tarmskylling en av dagene etter flushen. Det gjør vanligvis ikke jeg. Ellers gjør jeg det helt etter boka.

   Hvorfor advarer Anthony Williams mot liver-gallbladder flush? Hva mener han kan gå galt?

   Hvis du har kroniske helseplager ville jeg helt klart lest meg opp på hvordan liver-gallbladder flush skal gjøres. Og så faktisk gjøre det. Hvis du følger fremgangsmåten så burde det gå fint.

   Jeg kjenner ikke til tarmskyllingsklinikker utenfor Oslo. Har gjort tarmskylling selv rundt 20 ganger totalt over 10 år, alltid på Tveitan klinikken. Jeg tror Colema Board Colon Cleanse er det samme som enema, bare at man kjøper et spesialtilpasset bord/liggeunderlag. Jeg har gjort mange enemaer, men aldri brukt et slikt Colema bord. colema dot com

   Enema hjemme er et alternativ til tarmskylling, men også tildels annerledes. Jeg gjør stort sett enemaer og ikke tarmskylling. Det er billigere, det er effektivt, man lærer av det, og man tar kontroll over egen helse. Jeg gjør også kaffe enema, som jeg har skrevet mye om på denne bloggen. Med kaffe i enema vannet får man ikke bare en mekanisk utskylling og vask at tarmen, men også en aktivering av leveren som virker avgiftende. Det er en fantastisk bra behandling. Jeg kjøpte min enema bag for 9 år siden på optimalhealthnetwork, Kristina Amelong, og den har fungert fint for meg. Både med vann og kaffe. Og nå i det siste melkeenema – mot parasitter, som jeg også har skrevet om her på bloggen. Med enema, som med alt annet, er det lurt å begynne rolig – ikke så mye vann. Og lære hvordan det skal gjøres og hvordan det fungerer for din kropp. Når du først gjør et enema kan det være lurt å gjøre to stk rett etter hverandre. Det første tømmer tarmen. Det neste gir en ekstra vask av tom tarm. Begynn med vann og så kan du prøve med en mild kaffe når du har litt erfaring. Til å begynne med kan du bare slenge oppi en skvett av vanlig kaffe, behøver ikke spesialkaffe.

   Fra optimalhealthnetwork kjøpte jeg høsten 2011
   Flex Tip Enema Nozzle – Beige – 5/8 inch diameter (0.1 lbs)
   og
   4 Quart Silicone Flowmaster Complete Colon Cleansing Enema Kit With Silicone Colon Tube (1.6 lbs)

 3. Jeg fikk kun ut røde flak eller små kjærner, og masse hvite riskorn. Betyr det at jeg ikke har gallestein? Hadde tatt humaworm parasite cleans først.

  1. “Røde flak eller små kjærner.” Jeg vet ikke hva dette er. Tror ikke jeg har fått ut noe slikt selv. “Masse hvite riskorn.” Jeg får ofte ut gallestein som er riskorn store. De har ofte en lysegrå, lysegrønn, lysebrun farge. Gallestein er ofte laget av fett. De flyter derfor i toalettet. Kan godt være at disse “riskornene” er gallestein. Du bør sjekke konsistensen på de. Gallestein er altså et fettstoff og konsistensen er ofte liknende plastilina. Også lurt å ta bilder.

  1. Du kan kontakte meg på facebook. Navnet mitt finner du i endel av bildene her på bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *