Lever-galleblære rens nr40 med bulletproof kaffe

UNDER DENNE RENSEN tok jeg en bulletproof kaffe på morgenen på action dagen. På kvelden fikk jeg ikke ut noen steiner. Muligens mislyktes rensen på grunn av bulletproof kaffen. Et viktig resultat av rensen er at den styrker hypotesen om at det faktisk er gallestein som kommer ut. **

Jeg har skrevet om gallestein og liver-gallbladder flush her. For en måned siden gjorde jeg min 39ende lever-galleblære rens, og jeg fikk ut en haug med gallestein. Så jeg tenkte at siden det kom så mye da, så gjør jeg en ny nå en måned senere. Man skal helst gjøre liver-gallbladder flush når det er nymåne (altså helt mørkt, ingen måne). Fordi ved denne månesyklusen er kroppen i en renselsesfase og lever-galleblære flushen blir mest effektiv. Man får ut mest gallestein og annen dritt. (Parasitt kur derimot, er mest effektiv ved fullmåne, altså hel måne, så dette er en fin anledning til å gjennomføre to bra detoxrunder hver måned.)

Forberedelsene var ok. Jeg drakk malic acid i en ukes tid. Jeg drakk hver morgen, men ikke så mye mer. Så jeg drakk litt mindre enn vanlig. Rett og slett fordi jeg var litt lei. Actiondagen var nymånedagen fredag 30. august 2019. Dagen i forveien skal man spise lett og faste, noe jeg gjorde. Da jeg våknet opp fredag morgen følte jeg meg ganske dårlig. Og vurderte det som at jeg måtte ha en bulletproof kaffe for i det hele tatt å greie å gjennomføre flushen. Så jeg tok en god kaffe med smør i denne morgenen. Og følte meg straks bedre. På formiddagen dro jeg til småbruket på Aurskog for å gjøre flushen der.

Jeg gjennomførte flushen helt etter boka. Det kom ingen gallestein denne gangen. Jeg ser to mulige forklaringer på dette:

 1. Det var kort tid siden forrige flush så det var ingen gallestein å flushe ut.
 2. Den bulletproof kaffen jeg tok på morgenen ødela flushen. Den gjorde at det ikke kom ut gallestein.

Jeg vet ikke hvilken av disse forklaringen som er riktig. Men jeg tror det uansett ikke er lurt å ta bulletproof kaffe samme morgen. Ser ikke at det kan være gunstig på noen måte. Føler man ser fordårlig på morgenen på actiondagen så kanskje det beste er å bare utsette det hele til neste dag, dersom man har muligheten til det. Eventuelt gjøre som jeg gjorde og håpe at det går bra allikevel. Eventuelt bare drikke kaffe uten smør.

Et viktig utbytte fra denne erfaringen er følgende:

 • Denne flushen styrker hypotesen om at det faktisk er gallestein som kommer ut. Og ikke, som noen hevder, blant annet Klinghardt, at det er olivenoljen i en eller annen form. Da jeg gjorde denne rensen for en måned siden kom det ut steiner. Nå kom det ingen. Og jeg gjorde akkurat samme rensen. Hvis det var olivenolje som kommer ut, burde det kommet det samme på de to rensene. Det gjorde det ikke.
Ybarra økologisk olivenolje og olivenolje-grapefruktjuice blandingen.
Jeg brukte Ybarra økologisk olivenolje. Og to økologiske grapefrukter med rødt kjøtt. Jeg blandet olivenolje og ferskpresset grapefruktjuice (uten kjøtt) omtrent 55-45 (litt mer olivenolje enn grapefruktjuice) i et glass. Blandingen måler i underkant av 1/2 liter.
Det kom ikke ut noen gallestein.
Det kom ikke ut noen gallestein. Dette bildet er tømming nr 2 og viser olivenolje-grapefruktjuice blandingen.

27 thoughts on “Lever-galleblære rens nr40 med bulletproof kaffe”

 1. Hei. Har kjøpt eplejuice og Epsom salt , og tenkte ta en leverflush. Gjorde det for nien år siden.Men så leste jeg litt her.. er ikke bare bare.. Jeg er veldig syk, så må uansett ta det flere ganger. Tror du jeg kan ta en runde nå, eller må jeg ta parasittkur først?
  Har du hørt om humaworm antiparasittkur?
  (Jeg kan ikke ta enema), men har gått noen mnd på fenbendazole, markekur for hund.

  Skjoldkjertelen min produserer ikke noe målbare nivåer av tyroksin, hva anbefalte den eksperten du var hos?
  Jeg har ikke data, så vet ikke helt hvordan jeg skal se svaret hvis du svarer, så send meg gjerne en mail hvis du har tid. Jeg har gjennomgått mye av det du skriver om.

  1. Hei,
   du kan godt ta lever-gallblære flush selv om du har parasitter. Det har jeg gjort. Jeg fant først ut at jeg hadde gallestein. Og tok over 30 flusher. Før jeg fant ut at jeg også hadde parasitter. Jeg tok lever-galleblære flush en gang i måneden i nesten 2 år.

   Hvis du bare gjøre lever-galleblære flushen helt etter boka så er det liten sjanse for at du kan gjøre vondt verre. Du bør kjøpe boken The amazing liver-gallbladder flush av Andreas Moritz, den er på amazon. Den har en veldig god oppskrift på hvordan det bør gjøres.

   Jeg har selv gått på Humaworm. Det fungerte ikke for meg. Dosene de anbefaller var for små. Da jeg forsto dette ganget jeg dosen med 4 og da kom det ut synlige parasitter i avføringen. Så da fungerte det. For parasitter må man ofte bruke stor dose med antiparasitt for at det skal fungere. Effekten er avhengig av dose størrelsen.

   Jeg har ikke prøvd febendazole.

   Har du målt fritt T3 og TSH?

   Hvis du ikke har målbar fri T4, og du har hypothyroid symptomer og føler deg dårlig, bør du undersøke dette. Dette er en grunnleggende mekanisme i kroppen som påvirker veldig mye. Det kan gi skader i kroppen desom man går lenge som hypothyroid uten å gjøre noe med det. Alle cellene i kroppen har reseptorer for fritt T3, som er det biologisk aktive hormonet. Jeg leser en bok The paleo thyroid solution av Elle Russ. Den har mye info. Du kan også høre et intervju med henne på youtube – Paul Saladino intervjuer Elle Russ om thyroid og carnivore diet. De snakker om thyroid og det er mye bra informasjon.

   Ved hypothyroid er det veldig vanlig at leger foreskriver ren T4 hormon. Dette er ofte ikke en god løsning fordi det biologisk aktive hormonet er først og fremst T3 – det er dette som påvirker metabolismen i cellene. T4 er i første omgang et “lager hormon”, dvs et stoff som kroppen har i reserve og kan omdanne til T3 ved behov. En form for T3 buffer. Før jeg begynner på et hormon ville jeg bedt fastlegen sende deg til en endokrinolog for komplett blodprøvetaking og evaluering. Du bør eksempelvis også måle reversT3. SpesialistSenteret PilestredetPark har endokrinolog spesialister. Også LDL og jern er relevant for thyroid.

   Disse forskjellige tingene du har – parasitter, thyroid, gallestein – det henger sannsynligvis sammen. Man havner i en nedadgående spiral der man sakte blir dårligere fordi flere faktorer påvirker hverandre negativt. Det gjelder å finne årsaken til det hele og komme seg ut av spiralen. Liver-gallbladder flush var veldig viktig for meg. Og magnesium tilskudd. Leger tror man kan se magnesium mangel på blodprøve, det er ikke tilfelle. Du kan se det på hårprøve. Eller hvorfor ikke bare kjøpe magnesium tilskudd og se om de føler deg bedre med det. magnesium glycinate, magnesim malate og magnesium threonate er bra magneium forbindelser, så kjøp en av disse. ikke magnesium oxide eller magnesium citrate. Du kan også kjøpe DNT – desiccated natural thyroid – dette er thyroid pulver fra gris eller et annet dyr og sjekke om du blir bledre når du tar dette tilskuddet.

   Jeg har dessverre ikke tid til å svare individuelt på email på alle spørsmål. Så jeg tar det her på bloggen. Du må jo ha data for å lese email også, så ser ikke helt hva du mener. Du kan bare stille spørsmål her på bloggen så prøver jeg å svare. Fint å ha alt her så kanskje andre også kan ha glede av informasjonen.

   Jeg har mange bilder av gallestein som jeg har fått ut som jeg skal legge ut på denne bloggen, under Min historie, så snart jeg får tid. Den støreste jeg fikk ut var 4 cm lang (!) og 1,5 cm bred.

 2. Hei. Takk for svar. Jeg er på mobilen, så var redd jeg ikke ville finne tilbake svaret ditt, men det gikk bra.
  Jeg har hatt ME siden jeg var 16, og har nå kreft, så jeg har vært lenge i runddans med alternative behandlere og helsevesen.
  Jeg var på Paracelsus klinikk i desember, og der målte de at ikke skjoldbruskkjertelen produserte noe tyroksin . Det henger sammen med EBV tror jeg, og jeg detoxer.
  Setter i gang med å drikke eplejuice i tre dager, og tar flushen til mandagen da?
  Neste gang bruker jeg malic acid i stedet for eplejuice, da jeg er på keto lavkarbo pga kreften. Ikke no bulletproof på noen dager da.
  Tenkte vannfaste, men ser det an litt. Prøvde det for to år siden, og ble superdårlig.
  Gidder ikke ta no tilskudd for skjoldbruskkjertelen tror jeg, den kommer seg vel når jeg får ut virus og giftstoffer m.m
  Men følger med hva som skjer med deg??

  Ha en super dag, så håper jeg det går seg til med deg og?

  1. Så humaworm i store doser kan fungere??
   Har så mye jeg tar nå, så orker ikke så mye styr til..

  2. Mobil og andre strålekilder: stråling er ikke sunt og noe man bør unngå. Jeg er delvis elektrosensitiv selv. Men det er ikke sunt for noen å utsette seg for stråling. Istedenfor å bruke mobil til å lese email og internett osv burde du få deg en stasjonær maskin. Jeg bruker mobil bare til sms og korte tlf samtaler og alltid med handsfree. Jeg har aldri på wifi for data, bare GSM nettet (2G – for tale og sms). Om natten er mobilen alltid avslått. Jeg har hjemmetelefon (IP-telefon) og det er den jeg bruker for lengre samtaler.

   Paracelsus er bra. Apropos – for ikke lenge siden så jeg en halvitmes video med Rau, han som er sjef der, og han snakket om at stråling ikke er bra i det hele tatt. Dette er videoen:
   Thomas Rau, MD of Paracelsus Clinic, Switzerland on Biological & Health Risks from Wireless Technologies
   https://vimeo.com/225429286

   Jeg tror avgiftning av tungmetaller kan være vanskelig å få til dersom du er hypothyroid. Jeg mistenker at kroppen har problemer med å kvitte seg med toksiner – aluminium, kvikksølv osv – dersom du er hypothyroid. Så jeg ville vurdert å utrede stoffskiftet ditt og ev gått på noen medisiner (hormoner) mens du detoxer. Rett og slett fordi detox blir mer effektivt dersom skjoldbruskkjertelen (stoffskiftet) fungerer. Du sparer tid og penger på det, rett og slett.

   Jeg vil også hatt som ambisjon at medisiner kun er en krykke man bruker midlertidig, ikke permanent. Det er også ofte lurt å rotere – f.eks. 14 dager på, 14 dager av. Så ikke kroppen venner seg til medisiner.

   Det er en video på youtube Paul Saladino interjuer Elle Russ om thyroid og carnivore diet. Der er det mye informasjon om dette. Det er også mye informasjon om behandling med T4, T3 og natural desiccated thyroid. Det er veldig vanlig at leger gir behandling med bare T4 men dette er ofte ikke riktig behandling. Kombinasjon T4 og T3, eller bare T3, eller natural desiccated thyroid, er ofte bedre.

   Når jeg gjør liver-gallbladder flush drikker jeg malic acid i 7 eller 8 dager før selve flushen Det går også an å bruke eplejuice. Da bør du drikke økologisk. Juice konsentrerer sprøytemidler så det er lurt å velge økologisk. Syren i eplejuice løser opp gallestein så istedenfor at det er få store blir det mange mindre, og da er de lettere å få ut.

  3. Humaworm i store doser kan fungere. Men det er riktig som du skriver – det er ikke lurt å gjøre for mye på en gang. Hvis det blir stress så fungerer det ikke. Gjør noen få ting riktig istedenfor å gjøre mange ting halvveis. Gjør det grunnleggende først. Du kan også rotere – gjør 14 dager avgiftning, deretter 14 dager parasitt kur. En bra rotasjon for deg kan være å gjøre parasittkur uken før og etter fullmåne, fordi parasitter er mest aktive da. Og uken før og etter nymåne gjør du liver-gallbladder flush. Fordi denne flushen er mest effektiv rundt nymåne.

 3. Hei. Tusen takk for fine tips. Fikk en pc i posten om fredag, så jeg tenkte ha den på kabel . Dessverre var den treg, så den blir sendt tilbake.
  Ja, får sjekke ut skjoldbruskkjertel medisin da?
  Jeg er i huset mitt i Sverige, og kommer meg ikke til Norge nå, og tviler det er noen spesialister rundt her, men jeg kan kanskje spørre legen i Sveits, hadde Rau og en annen. Veldig flinke. Han kunne ikke helt forstå at jeg ikke var på skjoldbruskkjertel medisiner, de tok prøver som viste st jeg ikke produserer noe thyroksin, men jeg fikk ikke noe annet enn homeopati og vitaminer og urter, så usikker på om de har noe, da ville han vel gitt meg det?
  Men skal høre. Hva skal jeg spørre om?
  Hormoner fra gris?
  Kombinasjon T4 og T3, eller bare T3, eller natural desiccated thyroid?
  Hva går du på nå for hypothyroid?
  Jeg kan også spørre legen fra et sykehus jeg var på i Mexico.
  Vet du om det er mindre sukker i malic acid, enn i eplejuice? Føles litt feil med eplejuice når jeg er på lavkarbo, i og med at kreften liker karbo.
  Så du anbefaler begge de mimosa produktene for parasitter to uker rundt fullmåne, og leverflush rundt nymåne?
  Jeg vil helst kjøpe fra EU, for det kommer rett i postkassen her i Sverige, uten tollstyr. USA går greit det også, men man må da betale 125kroner bare for å få lov til å betale tollen på f.eks 12kr.
  Har du muligens noen lenker på hvor man kan kjøpe parasitt midler og malic acid?
  (Helst fra EU, f.eks England?
  Tar flushen i morgen ?
  Hvor lenge må jeg holde opp i forkant med fett og bulletproof kaffe tror du?
  Ønsker deg en fin søndag, ? sol her.
  Hei då.

 4. Jeg ville gjort en evaluering av skjoldbruskkjertel. Og ikke begynt på noen medisin, ihverfall ikke langvarig bruk, før du har satt deg inn i de forskjellige årsakene til at skjoldbruskkjertelen og relaterte systemer ikke fungerer som det skal.

  Jeg ville sendt Rau en email. Hørt hva han mener om prøvene dine – er det noe som ikke stemmer der? Hva kan gjøres for å rette opp det som ikke stemmer? Hvorfor er det ting som ikke stemmer – hva er den underliggende årsaken? Vil de urtene og homeopat medisinene du fikk korrigere problemet med thyroid? Det er lurt å ikke få råd av for mange på en gang. Begynn med å forstå bakgrunnen for det Rau sier. Kanskje vil du prøve ut hans program og se om det fungerer for deg.

  NDT – Natural Desiccated Thyroid – er en type medisin man kan ta for å korrigere hypothyroid (altså lavt stoffskifte, også kalt underaktiv skjoldbruskkjertel). NDT er rett og slett tørket skjoldbruskkjertel fra dyr, typisk gris, som er malt til pulver og puttet i en kapsel. Fordelen med NDT er at du få ikke bare T4 eller T3, du får alt skjoldbruskkjertelen produserer. Så kan sees på som en mer naturlig medisin enn mange andre medisiner. Du kan også kjøpe det selv på internett, uten å gå via lege/apotek.

  Foreløpit går ikke jeg på noe for thyroid. Jeg er iferd med å utrede om jeg har et thyroid problem, isåfall hva slags problem, og hva jeg eventuelt gjør med det. En ting jeg gjør er å være nøye med å få i meg jod, i form av å spise “sjøgrønnsaker”, dvs tang, flere ganger i uken. Du kan kjøpe tang – kelp på engelsk – på iherb. Og på mange helsekoster. Jod er viktig for thyroid. Å spise tang er en bedre måte å få i seg jod på enn tilskudd. Jod tilskudd kan gjøre vondt verre i noen tilfeller.

  Malic acid har ikke noe sukker. Malic acid er virkestoffet i eplesyre for å løse opp gallestein. Hvis det lages naturlig kan det utvinnes fra eplesyre. Ofte lages det syntetisk. Det brukes også til å lage vin, tror jeg. Du kan kjøpe det på ebay. Det kommer i pulverform og du tar noe teskjer i et glass med varmt vann som du styrter. Ikke ha det i munnen og på tennene fordi det er veldig syre så ikke bra for tennene. Bedre å bare styrte det.

  Artemisinin er et stoff som virker både mot parasitter og kreft. Så det kan være et bra antiparasitt tilskudd for deg. Har skrevet om det her på bloggen. Også en form for vitamin E virker mot kreft, annatto-tocotrienol. Annatto planten har 90% delta tocotrienol og 10% gamma tocotrienol. Hør med Rau hva han synes om disse to forslagene.

  Hvis du har kontakt med Rau og Paracelsus ville jeg satt meg inn i det de foreslår og forsøkt deres program. Jeg ville i første omgang ikke blandet inn andre forslag. Paracelsus har en veldig bra filosofi og jeg ville gitt deres program en sjanse først. I minimum 3 måneder, for å se om det hjelper.

  1. Ja, takk for det?
   Har nå bestilt malic acid og artemisin.
   Nettop drukket første glasset med Epsom salt, ser noen steder at det er
   Svart Valnøtt tinktur i oppskriften på leverflushen. Bruker du det?
   Har gått på medisiner fra Paracelsus i et halvt år, ikke hjulpet noe på noen av greiene mine forsåvidt, er bra medisiner, men skal det kurere noe, må man ta flere opphold der, jeg hadde tre uker behandling, og det kostet 320000 pluss reise og opphold, og nå har jeg ikke mer penger, så det blir rensing m.m
   Ved kreft er det nok sånn at jo mer jo bedre, angripe fra mange retninger.
   Skal høre med Paracelsus om skjoldbruskkjertelen .
   Hvor ville du kjøpt dyreskjoldbrusk-kjertel?
   Antony William mener skadene skyldes EBV.
   Hva mener du om det?

  2. Svart Valnøtt tinktur – på engelsk tror jeg det blir green Black Walnut hull. Dvs tinktur av sorte valnøtt skall når skallene fortsatt er grønne. Dette er et middel som brukes mot parasitter. Og spesielt mot parasitt egg. Hulda Clark var det som introduserte dette middelet. Jeg har brukt det endel mot parasitter, men aldri i forbindelse med liver-gallbladder flush. Hvilken oppskrift er det som har dette som en ingrediens i liver-gallbladder flush?

   320 000 kroner hørtes veldig mye ut for 3 uker. Det blir jo over 100 000 kroner i uken. Jeg ville vært forsiktig med denne type opphold. Fordi det er dyrt. Og fordi uansett hvor bra det er så blir man ikke frisk på 3 uker. Man må selv sette seg inn i egen helse situasjon og innføre en permanent livsstil der man blir litt bedre måned for måned, istedenfor litt dårligere. Dette er ikke en sprint. Det er en maraton. Og det er greit. Det er mange andre fordeler også med en sunn livsstil. Det å ta ansvar for egen helse gir kunnskap og mestring og kontroll over eget liv og situasjon.

   Paracelsus, og mange andre litt utenfor skolemedisinen, mener at en hovedårsak til kreft og andre kroniske sykdommer er menneskeskapt forurensning som vi får i oss. Altså “toxins” på engelsk – toksiner, eller giftstoffer, på norsk. Eksempelvis sprøytemidler vi får i oss når vi spiser mat fra landbruk der de bruker kjemikalier, all den eksosen vi puster når vi bor i byer og nærme trafikerte veier, klorert drikkevann, stråling fra mobiltelefoner og andre kilder osv. Så punkt 1 er å redusere eksponering for toksiner så godt det lar seg gjøre. Angående “jo mer jo bedre” – mitt fokus er å gjøre de viktigste tingene riktig først. Og så eventuelt gjøre flere ting når jeg vet jeg har kontroll på de grunnleggende tingene.

   Du kan kjøpe “natural desiccated thyroid” – altså dyreskjoldbruskkjertel – fra https://www.ancestralsupplements.com/products.html og også fra https://no.iherb.com/pr/Allergy-Research-Group-Thyroid-Natural-Glandular-100-Vegetarian-Capsules/78505

   Jeg har foreløpig ikke testet noen av dem. Den fra iherb kjøpte jeg for et par uker siden og den står i skapet mitt. Den fra Ancestral Supplements kjøpte jeg for en og en halv måned siden. Den kommer fra USA. Den er underveis men det tar veldig lang tid i posten, pga corona. Jeg er igang med å gjøre thyroid tester hos leger og vil ikke begynne med thyroid tilskudd før jeg har gjort blodprøver, ultralyd av skjoldbruskkjertelen, jod døgnurintest osv. Fordi når man tar disse tilskuddene vil de påvirke prøvene. Så jeg tar prøvene først, ser hva de sier. Og så vil jeg sannsynligvis prøve noen av disse tilskuddene og se hva som skjer – om jeg føler meg bedre. For meg er det et hovedpoeng å lære så mye som mulig hver gang jeg gjør noe. Det er helt sentralt for å bli frisk. Fordi da opparbeider man seg kunnskap om hva som fungerer for en selv, hva som ikke fungerer, hvordan ting fungerer. Så jeg gjør sjelden mange ting på en gang. Jeg gjør heller ting i sekvens – dvs en måned eller to med en kur, deretter en måned eller to med en annen kur. Jeg passer på at jeg aldri gjør så mye at det blir stress. Når jeg gjør noe så forsøker jeg alltid å få så mye ut av det som mulig – både i form av helse, og i form av kunnskap.

   EBV – Epstein Barr Virus. Kyssesyken, også kalt mononukleose. Veldig mange har en EBV infeksjon – 90% av befolkningen. Men bare et fåtall utvikler symptomene. Jeg tror årsaken til at man utvikler symptomer er et nedsatt immunsystem. Som igjen kommer av toksiner. Så løsningen er igjen å redusere toksin belastning, gjøre detox for å kvitte seg med det man allerede har, spise så næringsrikt som mulig (dette gir bedre detox – mindre toksiner – og bedre ernæring). Jeg tror infeksjoner generelt spiller en stor rolle i mange sykdomsbilder fordi enhver infeksjon blir en byrde på immunsystemet. Så det blir mindre kapasitet til å håndtere andre ting. Om akkurat EBV er en “root cause” vet jeg ikke helt. Jeg er ikke noen ekspert på EBV. Er kjent med at noen, spesielt i det siste, mener at EBV er et grunnleggende problem. Har man mye toksiner i seg så tiltrekker man seg også lettere infeksjoner. Har du tannfyllinger med amalgam? Da får man kvikksølv i seg. Og da kommer det ofte infeksjoner etterhvert, eksempelvis candida. Det er en ond sirkel man må forsøke å bryte ut av.

 5. Ja, takk for det . Det er forskjellige varianter på nettet, av hulda clarks leverflush.
  Denne f.eks, det står om svart valnøtt lenger ned, og i oppskriften står det også carnithinekapsler
  https://www.curezone.org/norsk/leverrens.asp

  Når det gjelder kreft, har man dårlig tid når den har spredt seg, og det er best å bruke mange ting, og mange vinkler, f.eks flere urter som kan drepe og holde nede, diett osv.
  Og på mange plan.
  På Paracelsus så må man nesten dra dit i person, siden hoveddelen består av intravenøs behandling.
  Men, kreft er en annen blogg, og heldigvis ikke noe du har erfaring med.

  Synes du jeg bare bør ta artemisin i 14 dager, og så holde opp i fjorten dager?
  Kan ikke smådyra da vokse i de 14 dagene?
  Hvor lenge bør en holde opp å drikke bulletproof kaffe før og etter leverflush?
  Må man ha tre uker mellom hver gang?
  Har tatt ut amalgam, men har kroner som helst bør ut.

  1. Det er bra å ta parasittrens rundt fullmåne fordi parasittene er mest aktive da. De spiser mest i denne perioden så de får i seg mer av antiparasitt tilskuddene du fôrer dem med. Men det beste er å ta antiparasitt tilskudd kontinuerlig. Som du skriver – når du har avbrudd så gir det parasittene en pause. Tanken min var at dersom du også skal gjøre liver-gallbladder flush (leverflush) så blir det kanskje mye å gjøre begge tingene på en gang. Men kanskje det vil fungere. Du må finne en rytme som passer for deg.

   Bulletproof kaffe er en drikk som tømmer galleblæren for “bile” (altså gallesaft på norsk). Før en leverflush vil du spare opp gallesaft fordi det er denne som skyller ut gallestein. Hvis du gjør leverflush på fredag kveld bør du ikke drikke bulletproof kaffe på torsdagen eller fredagen. Etter en flush har galleblæren fått kjørt seg litt. Hele fordøyelsessystemet er litt i ubalanse. Så dagen etter en flush er det lurt å spise lett og gjerne vegansk – dette er altså lørdagen. Også på søndag kan det være lurt å spise lett, men nå kan du også spise fett og proteiner. Jeg ville ventet til mandag med bulletproof kaffe.

   Jeg har aldri gjort liver-gallbladder flush oftere enn en gang i måneden. Så jeg har hatt minst en måned imellom. Dette er også en bra syklus fordi da kan du gjøre det rundt hver nymåne. Flushen er mest effektiv rundt nymåne. Jeg gjør ikke flushen ifølge oppskriften til Hulda Clark. Så min fremgangsmåte er litt forskjellig. Jeg drikker blant annet malic acid i 8 dager før flushen. Viktigste er at du finner en fremgangsmåte og syklus som passer for deg. Forstår at du gjorde rensen igår – hvordan gikk det? Kom det ut noen gallesteiner?

 6. Ok, veeldig sulten i natt, så ble bulletproof nå da.
  Det kom ut noen, myke, ellers bare et grønt lag. Da får jeg kjøpe mimosa også da, og gå på hele tiden. Skal jeg ha både frø og hele planten?

  1. Hei, fint at du fikk ut noe.

   Med parasitte er det sånn at jo mer antiparasitt tilskudd man tar, jo større sjanse er det for å ta knekken på dem og redusere ens egen parasitt belastning. Hvis man tar for liten dose tror jeg ikke kuren har noen effekt, tvert imot, den kan bidra til at parasittene blir resistente uten at de dør. Jeg ville kjøpt inn en god dose antiparasitt tilskudd slik at du har litt å prøve deg frem med. Så kan du øke dosene til du merker at noe skjer. Du kan for eksempel ta en toppet teskje mimosa pudica pulver (fra biopureus dot com) i ett glass vann sammen med 8 kapsler mimosa pudica seed (fra microbeformulas). 3 ganger om dagen. Det veldig fint å ta en god dose antiparasitt en times tid før man legger seg. Fordi parasitter er ofte mest aktive om natten. Så da får de i seg mye av det du fôrer dem med. Bare pass på at dette ikke går på bekostning av søvnen din – fordi god søvn er det aller viktigste.

   High allicin garlic fra biopureus er også veldig bra antiparasitt tilskudd.

   Man bør rotere tilskuddene, slik at parasittene ikke blir resistente. For eksempel en måned på, en måned av. Sjekk hva tilskuddene inneholder og roter. Da jeg begynte med dette gikk jeg på Humaworm i noen måneder før jeg forsto at dosen var altfor lav. Da jeg økte på med mer urter kom det etterhvert ormer ut i avføringen. Og jeg merket også symptom endringer.

   Endel matvarer virker også antiparasittisk. Rå hvitløk, gresskarkjernefrø, papaya frø, agurk. Når jeg roterer så har jeg en måned der jeg bruker high allicin garlic. Den måneden spiser jeg også en haug med rå hvitløk. Til tårene renner. Hvitløken er selvsagt økologisk – som stort sett alt annet jeg spiser.

 7. Takk for tips. Har bestilt noen bokser, trenger jo mange da, kjøpt selve planten, frø og artemisin. Og malic acid.
  Hvor mye malic acid skal jeg ta før leverflush, og hvor mange dager?
  Ha en god helg og 17 mai??

  1. Boken “The liver and gallbladder miracle cleanse” av Andreas Moritz har en veldig bra oppskrift på hvordan man kan gjøre en lever-galleblære rens.

   Jeg pleier å ta lever-galleblære flush på fredag kveld i nærheten av nymåne (ingen måne). På torsdag uken før begynner jeg å drikke malic acid. Så jeg drikker malic acid i 8 dager før selve flushen. Jeg drikker et stort glass med malic acid i varmt vann rett etter jeg står opp. Og så drikker jeg så mye jeg orker utover dagen. Totalt mellom 1 og 2 liter hver dag. En toppet teskje malic acid pulver i et glass varmt vann er bra. Jo mer du drikker jo bedre. Malic acid løser opp gallestein som har klumpet seg slik at det er mulig å få de ut i mindre biter – da er de lettere å få ut. Husk å drikke det rett ned og ikke ha det på tennene fordi det er en sur løsning og ikke bra for tennene.

   God 17. mai til deg også. Si meg gjerne til hvordan det går med flushen.

  1. Lunkent vann. Slik at du lett får løst opp malic acid i vannet. Og slik at du bare kan styrte hele glasset når malic acid er løst opp.

 8. Hei igjen. Nå har jeg endelig fått mimosa seed, og pulver fra planten, og artemisin.
  Hvor mye artemisin om dagen tror du?

  1. Jeg har brukt artemisinin fra Quicksilver Scientific. Det er i væskeform (ganske tyktflutende). Jeg tar en teskje av dette, holder det i munnen noen minutter, jeg svelger det ikke rett ned.
   Hvis det er kapsler så muligens 4 kapsler. Eller 8. Jo mer jo bedre. Men mer er jo også dyrere. Man må prøve seg litt frem. Men ikke noe vits i å ta for lite, da kan du liksågodt droppe hele greia. Fordi da tar du ikke knekken på parasittene, men de blir vant til urtene og kan bli resistente.
   Jeg tar 1 toppet teskje mimosa pudica whole plant pulver og blander i lunkent vann. Sammen med dette tar jeg 8 kapsler microbeformulas mimosa pudica seed.
   Ta dette 3 ganger om dagen, minst en halv time før mat. Morgen, formiddag, kveld. Å ta det på kvelden før du skal legge deg er bra fordi parasittene er mest aktive om natten så urtene har størst effekt da. Også viktig å ha god søvn.
   Vi er rett før fullmåne nå. Mandag er 3 dager før fullmåne og det er ofte den verste dagen for meg. Disse dagene før og under fullmåne er en fin tid å ta en parasittrens. Du burde starte idag, med en gang, og gjøre en god parasittrens de neste 2 ukene. Det er lurt å gjøre det kontinuerlig, men rundt fullmåne er det ekstra bra.

 9. Ja, begynt med whole plant og seed kapsler. Skal vel tas halvtime før vitaminer/ legemidler også da?
  Artemisin i tillegg fra i morgen. Har fra quicksilver. 1 tsk pr dag om morgenen ?
  Er det dette du mener med parasittrens??

  1. Parasittrens er når man gjør tiltak for å få ut parasitter og parasitt egg av kroppen. Slik at man reduserer parasitt belastningen.
   Detox av tungmetaller og andre tiltak som bedrer miljøet i kroppen kan muligens også sees på som parasitt rens. Fordi slike tiltak bidrar til at miljøet blir mindre attraktivt for parasitter. Så indirekte reduseres parasitt belastningen.
   Jeg ville tatt whole plant pulveret i en kopp lunkent vann. Og skylt kapslene ned med dette. Og ta det minst en halv time unna både vitaminer og legemidler. (Vitaminer er ofte bra å ta sammen med et måltid fordi da oppfatter kroppen det lettere som mat og det kan gi bedre opptak.)
   1 teskje quicksilver (QS – Quicksilver Scientific) artemisinin om morgenen er bra. Jeg bruker ikke QS artemisinin i en direkte parasittrens. Jeg bruker det som del av QS push-catch protokoll for detox av tungmetaller og annet. Men det er antiparasittisk så kan sikkert brukes på den måten også.
   Husk å planlegge slik at du har to parasitt programmer med forskjellige virkestoffer. Så du kan rotere slik at parasittene ikke blir immune.

  2. Flott.
   Vet du om jeg kan kjøpe mimosa pudica whole plant i Europa?
   Brukt noen bokser frø, og en boks whole plant, trenger mer hel plante.
   Hvordan vet du at det er parasitter på bildet, og ikke bare at plantefibrene blir sånn i tarmen?.

  3. Vet ikke om du kan kjøpe i Europa. Jeg har alltid kjøpt fra biopureus dot com. Det er mulig de har det hos Baldron her i Norge. baldron dot no, baldron dot com, baldron dot org.
   Jeg vet det ikke er plantefibre fordi:
   1) De ser ikke ut som plantefibre – de er mye lengre og tykkere. De kommer ofte i klaser, som man så kan rulle ut så det blir en lang orm.
   2) De har helt annen konsistens. De er litt som strikker. Plantefibre er ikke som strikker, de har ikke elastisitet. Når man ser nøye på dem ser det ut som en matrix av et eller annet materiale. Minner om biofilm, hvis du har hørt om det. Og noen ganger er det mange små ormer som ligger tett og blir til en stor.
   Men det er et godt spørsmål og noe jeg har tenkt endel igjennom. Innimellom har jeg plantefibre i avføringen. Det skjedde blant annet for et par uker siden. Da hadde jeg spist reddiker og en lang hale som var ytterst på reddiken ble ikke fordøyd og kom ut. Det så nesten ut som en orm. Men det var egentlig lett å avgjøre at det ikke var det, både på utseende og konsistens.
   Jeg er 99,9% sikker på at det ikke er plantefibre jeg ser. Og jeg har sjekket det grundig, både på utseende, konsistens, lukt.
   Et annet argument som teller mot plantefibre og for parasitter er at jeg kan få de ut (nesten) på kommando – ved å ta antiparasittiske tilskudd pluss kaffe enema.
   Det er også en sammenheng mellom å bare ta antiparasittiske tilskudd (og ikke kaffe enema) og at de kommer ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *