Parasittkur rundt fullmåne

HER er et forslag til en antiparasitt protokoll der vi forsøker å optimere utbyttet av innsatsen, ved å benytte oss av kunnskap rundt parasittenes svake punkter, eksempelvis sykluser. **

Det er fullmåne lørdag 14. september 2019 (14. september klokken 06:32 ifølge www.timeanddate.no). Parasitter er mest aktive rundt fullmåne. Antakeligvis i den forstand at de spiser mer, lager mer avfallsstoffer (toksiner) og gjennomfører bestemte deler av livssyklusen sin. Jeg merker dette ved at:

  • Jeg får annerledes apetitt på denne tiden. Jeg kan få større apetitt. Og jeg ender ofte med å spise ett stort måltid istedenfor 2 middels store, slik jeg vanligvis gjør.
  • Jeg får dårligere søvn enn vanlig.
  • Og jeg føler meg “rar”, ikke i stand til å ta beslutninger eller gjøre ting utenfor huset.
  • Og jeg lurer på om jeg blir feitere rundt disse dagene, eventuelt får mer vann i kroppen.

For meg er ofte den 3. dagen før fullmåne den verste. Altså onsdag 11. september.

Jeg vet fra tidligere eksperimentering at det er gunstigere å ta antiparasitt urter på kvelden enn på dagen. Fordi parasittene er mest aktive om natten.

  • Tar jeg en god dose antiparasitt urter om kvelden er det større sjanse for at jeg ser parasitter i avføringen neste morgen.
  • Når jeg gjør dette så hender det at jeg kan kjenne de inni meg i tarmen, typisk når jeg ligger i sengen om morgenen. Det vil si, jeg kan kjenne at de beveger seg. Jeg har tidligere tatt koloskopi (kolonoskopi). Her får man en fleksibel slange opp i endetarmen. Det er samme følelsen.
  • Jeg har opplevd at søvnen blir bedre når jeg tar antiparasitt urter på kvelden.

Jeg vet også fra egen erfaring at med parasitter er effekten større jo mer antiparasitt urter man tar. Dette er også noe Klinghardt sier. Jeg har også hørt det fra Todd Watts/Jay Davidson.

Jeg forsto at jeg hadde parasitter våren 2017, da jeg vannfastet. Jeg brukte omtrent et halvt år på å utarbeide en effektiv parasittkur. Og har gått på dette kontinuerlig siden. Jeg tror at en av årsakene til at jeg har parasitter er tungmetaller. Så målet er å redusere tungmetallbelastningen slik at miljøet endres og parasittene forsvinner av seg selv. Det siste halve året har jeg gått på periodiske tungmetall kurer samtidig som jeg har gått på parasittkurer.

Jeg har mindre parasittbelastning nå. Planen fremover er å gå på parasittkur i omtrent 14 dager rundt fullmåne. Og så tungmetallkur omtrent 14 dager rundt nymåne. Slik at jeg enten går på parasittkur eller tungmetallkur (eller ingen av delene i noen dager imellom). Jeg vil intensivere parasittkuren akkurat i dagene rundt 3 dager før fullmåne, i og med at de for meg er mest aktive da. På denne måten vil jeg forhåpentligvis maksimere utbyttet av disse kurene.

Jeg benytter antiparasitt urter. Disse virker vanligvisk kjemisk. Slike midler bør varieres slik at parasittene ikke blir immune mot noen av urtene eller virkestoffene. Midler som virker mekanisk kan man benytte kontinuerlig.

Jeg har derfor to antiparasitt programmer som jeg veksler på.

Rundt denne fullmånen tar jeg følgende urter:

  • Mimosa pudica pulver. En toppet teskje blandet i en kopp med varmt vann. Fra www.biopureus.com.
  • Cloves, 8 kapsler. Krueger Herbs, på www.iherb.com.
  • Wormowood combination, 8 kapsler. Kruger Herbs, www.iherb.com.
  • Mimosa pudica seed fra, 6 kapsler. Fra microbeformulas.
  • Oregano oil, en pipette. Vitality Works på iherb. Helst bruker jeg California Natural Wild Oregano Oil, også iherb.
  • Lomatian, to pipetter. Fra Barlow Herbal. Dette er ikke en typisk antiparasitt urt, men noe som styrker immunforsvaret generelt.

Dette blir som et lite måltid, og jeg tar det 1-2 ganger per dag. Når jeg intensiverer akkurat rundt de verste dagene, tar jeg det 3-4 ganger om dagen. Jeg tar det minst 1/2 time før jeg spiser, helst 1 time før. Før frokost og før lunch. Det aller beste er å ta det på kvelden, fordi parasittene er mest aktive om natten. Når dette er i tarmen om natten får de i seg mer og man får ut mer parasitter. Det er også viktig å ha god søvn, det styrker kroppen og svekker parasittene. Jeg har hatt og har fortsatt problemer med å spise sent, så jeg må være forsiktig med å ta dette lille “måltidet” sent på kvelden. Hvis jeg bare spiser lett tidlig på dagen og så tar meg en god løpetur på ettermiddagen så jeg blir skikkelig sulten, går det fint å ta antiparasitt runden ved 17 eller 18 tiden. Men ikke så mye senere.

  • Når jeg spiser mat, altså frokost eller lunch, tar jeg litt diatomaceous earth (food grade). Diatomaceous earth skal vissnok drepe parasitter mekanisk. Jeg vet at clays (leire) ikke skal håndteres eller komme borti metall, og jeg bruker det samme prinsippet på diatomaceous earth. Så jeg oppbevarer det i en glassbeholder og håndterer det med en skje laget av tre (eller en trespatel). Jeg tar et par fulle skjeer i litt varmt vann i et glass. Dette styrter jeg midt under måltidet. Jeg kjøpte en diger sekk på 10 pund på ebay – DiatomaceousEarth Natural 100 Food Grade 10 LB fra selgeren swifty_express_deals. Den kostet 26 dollar, totalt 68 doller inkludert shipping, toll etc. Samme sekken er også tilsalgs på nettsiden diatomaceousearth.com.

Etter å ha begynt på denne kuren tok det ikke lang tid før jeg så parasitter i avføringen, se bildene nedenfor.

Akkurat rundt de verste dagene vil jeg forsøke å intensivere kuren. Ved å ta tilskuddene oftere. Ved å spise lett, trene på tidlig ettermiddag og ta en god dose tilskudd på ettermiddagen slik at det er i tarmen om natten når parasittene er mest aktive. Og ved å ta coffee enemas neste morgen.

Parasitt i avføring
Avføring mandag 8/9-2019 klokken 14:00. Dette viser avføringen slik den kom ut. Man kan se det er en parasitt, ser ut som et tynt tau, ved pilen som er tegnet inn i bildet (venstre side, midt på).
Parasitt i avføring.
Avføring mandag 8/9-2019 klokken 14:00. Her har jeg brukt en pinne og trukket parasitten ut av avføringen så det er lettere å se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *