Kaffe enema 12/9: bioresonans, parasitter

Peder sirkel biilde hvit bakgrunn

FULLMÅNE er det på lørdag 14. september klokken 06:32. Da er i teorien parasittene mest aktive. Jeg forsøker å utarbeide en protokoll der vi bruker kunnskap om parasittenes sykluser for å lage en mest mulig effektiv protokoll. En protokoll der vi får mest valuta for innsatsen. **

Av erfaring vet jeg at mine parasitter er mest aktive 3 dager før fullmåne. Dvs idag onsdag 11. september. Imorgen tidlig skal jeg gjøre en kaffe enema. Planen er å forberede seg slik at denne blir mest mulig effektiv.

 • Jeg tok antiparasitt urter om morgenen ved 5-tiden når jeg sto opp.
 • Klokken 11:30 hadde jeg en bioresonans time hos Kamilla Hill i Drammen. På timen diagnostiserte vi og behandlet (dvs svekket) parasittene.
 • Rett etter timen tok jeg en ny dose antiparasitt urter. Nå var klokken rundt 16:00.
 • Så dro jeg til Maridalen og tok meg en super løpetur. Det regnet mye men var fint allikevel. Etter timen tok jeg en ny dose antiparasitt urter.
 • Jeg dro og dusjet.
 • Jeg dro hjem. Her tok jeg en ny dose antiparasitt. Nå var klokken omtrent 21:00. Jeg tror at det var dumt å ta denne dosen, det var litt for sent på kvelden, og jeg endte opp som beskrevet her.
 • Fordi jeg tok den siste dosen følte jeg meg ikke så bra og ikke så klar for å gå rett til sengs. Jeg la meg rundt klokken 22:30.

Dessverre tok jeg den siste antiparasitt dosen for sent. Og endte opp med dårlig søvn. Jeg sov så lenge som vanlig, men hadde ineffektiv søvn. Jeg sto opp ved 4:30 tiden.

 • Jeg tok antiparasitt urter. med en kopp varmt vann.
 • Drakk en kopp varmt vann til.
 • Ventet litt over en halv time og tok en bulletproof kaffe.
 • Gikk på toalettet. Nå var jeg klar for kaffe enema.
 • Lagde CafeMam enema kaffe. Husket å ha godt med salt oppi.

Jeg gjennomførte en dobbel kaffe enema.

På tømmingen etter første enema kom det ut en diger klase med noe som minnet om en blanding av biofilm og parasitter. På tømmingen etter enema nummer to kom det ut to små parasitter.

Konklusjon:

 • Det kom ikke like mye som forrige gang. Jeg er usikker på om det hjalp med bioresonans terapien.
 • Det var dumt at jeg tok siste dosen med antiparasitt midler, fordi det førte til dårligere søvn. Siste dose med antiparasitt bør ikke være etter klokken 19. Virker som det er viktig med god søvn, at dette svekker parasittene. At jeg feilet med siste antiparasitt dosen gjør det også vanskeligere å gjøre en god evaluering av bioresonans terapien.
 • Jeg målte temperaturen på kaffe enema vannet denne gangen. Den var rundt 44 grader Celsius. Det er sånn jeg liker det. En god del over kroppstemperatur. Jeg har enema bagen nesten helt full.
Første tømming, kaffe enema 12/9-2019
Første tømming, kaffe enema 12/9-2019
Første tømming, kaffe enema 12/9-2019, detalj
Første tømming, kaffe enema 12/9-2019, detalj
Kaffe enema vannet har en temperatur rundt 44 grader. Enema bagen er nesten helt full.
Enema vannet har en temperatur rundt 44 grader. Enema bagen er nesten helt full.
Andre tømming, kaffe enema 12/9-2019
Andre tømming, kaffe enema 12/9-2019
En enkel form for bulletproof kaffe
En enkel form for bulletproof kaffe. Denne gangen drakk jeg økologisk kaffe fra Etiopia – verdens beste! Den er bare heelt fantastisk. Kjøpt på Røtter helsekost i Ullevålsveien. Samme med det usaltede smøret fra Söbeke.
Økologisk etiopisk kaffe kjøpt på Røtter
Økologisk etiopisk kaffe kjøpt på Røtter
Kaffe enema gryten med salt
Kaffe enema gryten med salt. Jeg bruker CafeMam enema kaffe.
CafeMam therapy roast - økologisk enema kaffe anbefalt av Gerson.
CafeMam therapy roast – økologisk enema kaffe anbefalt av Gerson. Kjøpt direkte fra CafeMam.
Bulletproof kaffe shot
Bulletproof kaffe shot

4 thoughts on “Kaffe enema 12/9: bioresonans, parasitter”

 1. Jeg har en datter som også er kvikksølvforgiftet, det vel esks år siden kollaps. Etter det har formen gått opp og ned og mange alternative metoder er prøvd ut. Hun fikk påvist paracitter gjennom et laboratorium i USA, og gjennom sin lege Joakim Iversen. Dernest tok gjennomførte hun en metode som funksjonelle medisinere brukere for å bli kvitt paracitter….selfølgelig også glemt navnet på denne metoden. Hun har gode og dårlige perioder. For tiden en veldig dårlig periode, vi er usikre på hvorfor, I fjor høst hadde hun og en lang nedtur. Da hadde hun i to år vært veganer og spist oxalatholdig mat. Derfor begynte hun for 10 måneder siden å spise carnivore. Det betyr at hun heller ikke spiser noe mat som inneholder oxalater…og er også inne heftig dump av disse. Smertefullt fibrohelvete. Så til mitt spørsmål: Har du noen erfaring med noe av det jeg nevner her….altså bygge opp kroppens evne til avgiftning ved å tilføre næringsrik og riktig sammensatt mat som kjøtt og dermed også dumpe oxalater?

  1. Hei Lisbeth, takk for kommentar. Jeg har ikke erfaring med oxalater. Tatt fra hodet her og nå vet jeg at oxalat teorien går ut på at planter inneholder stoffer som er giftige for mennesker å spise. Dette er stoffer plantene har utviklet for å kunne beskytte seg selv mot trusler, og man mener at vi mennesker er ikke tilpasset å spise disse. Min kommentar til dette er at jeg tror kosthold er veldig individuelt. Noen kan fungere fint som veganere. Mens andre ikke klarer å leve som vegeanere over mange år – tilslutt får de et behov for å spise kjøtt. Den ene eksperten anbefaller veganske kosthold, den andre anbefaller å bare spise kjøtt. Jeg tror en god tilnærming er å se litt på hvor man opprinnelig stammer fra – er man av norsk ætt langt tilbake i tid er det sannsynlig at et tradisjonelt norsk kosthold ikke er så galt – fisk, sild, poteter, rotgrønnsaker, epler osv. Er man fra Afrika er det sannsynlig at man lever bedre på et mer plantebasert kosthold. Til slutt er det viktig å føle seg litt frem – hvordan føler man seg på et bestemt kosthold? Det er sikkert mange av norsk ætt som idag også reagerer på oxalater. En ting jeg tror er avgjørende er å spise økologisk, og aller helst biodynamisk (noe som er mulig nå i grønnsak sesongen). “Konvensjonelt” dyrket mat inneholder sprøytemiddel rester, og det er ikke bra for noen. Ferdigmat er helt uaktuelt, man bør kun spise mat som er tilberedt fra grunnen av. Jeg spiser aldri oppdrettsfisk. Og jeg spiser ikke store, gamle fisker som tunfisk fordi disse er forurenset med kvikksølv. Istedet spiser jeg sild og sei og noen ganger makrell. Med mye økologiske grønnsaker til. Jeg spiser også økologisk kjøtt og innmat. Jeg spiser 2-3 dager vegan, og så spiser jeg 2-3 dager med kjøtt. Kjøttmåltidet tar jeg tidlig på dagenm, gjerne til frokost, og så spiser jeg vegetar senere på dagen, fordi det er mer lettfordøyelig – jeg liker ikke å ha mat i systemet når jeg skal legge meg. Så jeg tror ikke jeg reagerer på oxalater. Men her er vi forskjellige. Men å velge økolgisk (uten sprøytemidler) og aller helst biodynamisk (uten sprøytemidler, og også med høyt næringsinnhold) tror jeg er en fellesnevner. Hvis du planlegger å gå over til økologisk ville jeg brukt noen måneder på en gradvis overgang (og ikke gjort det over natten). Jeg tror også det er viktig med noen kosttilskudd. Magnesium (magnesium glycinat eller magnesium malat eller magnesium threonat) er min nr 1. Jeg liker også jod (helst i form av å spise tang/kelp) og selen. Selen tar jeg i en måned eller to, og så tar jeg en pause i en måned eller to før jeg begynner igjen. Det er bra å rotere litt. Det holder ikke å spise sunt – kroppen må også klare å fordøye maten slik at næringsstoffene kommer inn i kroppen og ikke bare går rett igjennom. Har man parasitter er dette ofte vanskelig, fordi de stjeler næringsstoffer. Så å bli kvitt parasitter er gunstig. Parasitter er mest aktive rundt fullmåne. Det var fullmåne nå på lørdag. Jeg merker dette godt selv, min verste dag er 3 dager før fullmåne. Den dagen har jeg nesten alltid symptomer – dårlig søvn, annerledes apetitt, føler meg “spacey” og ikke i stand til å gjøre særlig mye utenfor det jeg er mest komfortabel med, ofte forstoppet (noe jeg vanligvis ikke er). Det var fullmåne nå på lørdag, kanskje det er derfor datteren din føler seg dårlig akkurat nå? Eller har det vart over lengre tid? Jeg skal skrive et lengre innlegg om parasitter så snart jeg får tid. En ting som kan nevnes – det er veldig vanskelig å diagnostisere parasitter på et laboratorium. Jeg har gjort dette flere ganger selv, både på Balder klinikken og hos fastlegen, men testen kommer negativ tilbake hver gang. Selv om jeg ser parasittene med egne øyne, har symptomene, blir bedre av antiparasitt urtekur osv – men labben kommer negativ tilbake. Så lab tester for parasitter er notorisk upålitelige. Hvis du lurer på om datteren din har parasitter kan dere vær oppmerksomme på hvordan hun føler seg rundt fullmåne – man blir som sagt ofte dårligere da. Og du kunne satt henne på en antiparasitt urtekur og sett hvorddan det går – hvis hun blir bedre så er det et tegn på at dere er inne på noe. Mimosa pudica er en veldig bra urt mot parasitter, kan kjøpes hos biopureus dot com. Det er mange forskjellige typer parasitter og det kompliserer det hele selvsagt men jeg tror man ofte benytter samme urtene for å bli kvitt de.

  2. Hei, tenkte jeg skulle legge til litt mer info. Jeg hørte akkurat på en DVD med Dietrich Klinghardt, en lege/alternativlege jeg ivrig følger. Han har en ny DVD ute som omhandler autisme hos barn. Det som sies er også relevant for voksen. Angående diett og autisme sa han at barn bør i begynnelsen være på en diett fri for gluten og melkeprodukter. Mens andre allergener er ikke så viktig (sibo, oksalater). Oksalat sensitiviteten til barn er direkte avhengig av mengden aluminium de har i systemet. Oxalat er en adaptiv oppregulering av et kjemikalie som demper den toksiske effekten av aluminium. (“For treatment of autism initally glutenfree and dayrifree diet is a must. Most of the other food allergies are secondary. For example the oxalate sensitivity of the children has directly to do with the aluminium load in the system. Oxalate is an adaptive upregulation of a chemical that actually dampens the aluminium toxicity effect.”)

  3. Hei igjen Lisbeth. Tenkte å legge til litt mer info på denne tråden. Jeg hører endel på Ann Louis Gittleman fordi hun har mye erfaring med parasitter. Hennes ektemann driver firmaet UniKey som lager anti parasitt og anti kandida tilskudd. Jeg har brukt anti kandida tilskuddene deres da jeg var på candida kur, og de var veldig bra. Gittleman snakker mye om viktigheten av bile (galle) og det er noe jeg er veldig enig i og jobber med å forbedre for egen del.
   Hun har en artikkel der det diskuteres om blodtypen kan avgjøre hva slags diett som passer. Hun sier at de 4 forskjellige blodtypene (A, B, O, AB) har oppstått på forskjellige tidspunkt i menneskets historie. Jeg skrev ovenfor at jeg trodde ens optimale diett kan ha noe å gjøre med hvor ens forfedre kommer fra, geografisk. Dette er egentlig to forskjellige synspunt. Men kanskje kan de forenes – kanskje er det slik at en blodtype er mer vanlig i bestemte deler av verden. Dette er artikkelen:
   Your own unique heritage is intimately tied to your blood type. Although most of us are somewhat familiar with blood typing, it may be surprising to know these types connect us with our distant past.

   The different blood types – A, B, O, and AB – appeared at different times in mankind’s history and are related to the environment and movement of generations of people through the continents.
   https://unikeyhealth.com/blogs/health-keys/blood-type-diet-outdated-or-current?utm_source=ifs&utm_medium=broadcast_email&utm_campaign=blog_2019_12_03

   Tannlegen min, Hermansen, snakker også om sammenhengen mellom diett og blodtype. Selv er jeg litt usikker. Jeg er A+. Ifølge artikkelen til Gittleman skal en vegetar diett passe meg, og jeg skal ha et sensitivt immunsystem. Jeg har ikke forsøkt å gå full veganer over lang tid. Per idag liker jeg å spise noen dager vegan, deretter noen dager der jeg har kjøtt/fisk/ost/egg etc til ett måltid. Jeg oppfatter meg selv som en pitta i det ayurvediske systemet. Litt uklart hva et sensitivt immunsystem er. Jeg har hatt og har fortsatt noen kroniske infeksjoner, blant annet parasitter. Men jeg blir aldri forkjølet eller får andre typiske sykdommer. Så egentlig har jeg et godt immunforsvar sånn sett. Jeg tror parasittene muligens har sin årsak i barndomstraumer. Faktisk.

   Etter dette søkte jeg raskt på google og fant en artikkel om plantegifter i mat. De presenteres her som “anti-næringsstoffer” i og med at de kan hindre opptak av næring fra mat.

   Are anti-nutrients harmful?
   https://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/anti-nutrients/

   De er Glucosinolater, lectiner, oxalater, phytater (phytic syre), saponiner, tanniner. Jeg har en venn på facebook, Pål Vosteneoquisnam, som mener kjøtt er veien å gå og at planter til en viss grad er giftige å spise for oss mennesker. Fordi plantene har utviklet gifter som sitt forsvar mot trusler, i og med at planter ikke kan løpe sin vei når fare truer. Da synes jeg det er passende å stille flg spørsmål: er det ikke sannsynlig at menneskene har utviklet mekanismer som motvirker disse giftene gjennom årtusenene? Og hva med dyrene – det finnes jo mange dyr som er planteetere – er planter giftige for dem også?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *