Kaffe enema 14/9: parasitter ved fullmåne

DOBBEL KAFFE ENEMA igjen. På første tømmingen kom det ut en ladning med parasitter. **

 • Dagen i forveien: spiste lett og tok meg en løpetur på ettermiddagen. Tok en god dose antiparasitt tilskudd ved 18-tiden. Deretter dusj og badstu. Til sengs klokken 21:30.
 • En god natts søvn
 • En god dose antiparasitt supplements neste morgen, med to kopper varmt vann.
 • Når vannet var ute av systemet tok jeg en bulletproof kaff. Gikk på toalettet.
 • Lagde CafeMam kaffe med mye salt.
 • Tok kaffe enema med mye kaffe, vann, temperatur over kroppstemp.
 • Dette kaffe enemaet ble tatt bare et par timer etter “offisiell” fullmåne, som var klokken 06:32 ifølge månekalenderen.

På første tømming kom det ut en haug med synlige parasitter. På andre tømming ingen synlige.

Kaffe enema 14/9-2019
Kaffe enema 14/9-2019
Kaffe enema 14/9-2019 detalj
Kaffe enema 14/9-2019 detalj
Måne
Måne

3 thoughts on “Kaffe enema 14/9: parasitter ved fullmåne”

 1. Hei! Jeg har lest m stor interesse mye av det du skriver. Jeg får også ut slike lange – parasitter eller hva det nå er. Jeg har fått påvist parasitten blastocystis hominis og har bruk ulike ting for å bli kvitt den, men den er gjenstridig. Jeg har nå i det siste observert slike lange, seige saker. Jeg gjør ulike tiltak, men har de siste mnd. bl.a brukt Mimosa pudica seeds og Formula 1. Jeg ser også at du har brukt det. Kan du si med sikkerhet at de parasittene eller hva det nå er som du har avbildet har kommet etter eller underveis mens du har brukt Mimosa? Jeg lurer på det, da mimosa gjør avføringen seig. Jeg lurer også på om dette kan være biofilm eller tror du at biofilm ikke vises m det blotte øye?

  1. Hei.
   Jeg har også brukt endel Mimosa Pudica Seed fra Microbeformulas. Jeg kan ikke si med sikkerhet at denne fungerer for meg.
   Den mimosa pudicaen jeg har brukt mest er et helplante mimosa pudica pulver fra BioPure (biopureus dot com, beholder med rosa etikett). Denne er jeg helt sikker på at har fungert for meg.
   Jeg tror mimosa pudica seed og mimosa pudica pulver fungerer på to forskjellige måter. Frøene, som du skriver, lager en form for seig gele i tarmen som klistrer seg mekanisk til parasitter og tar dem ut på den måten. Mens mimosa pudica pulver virker kjemisk.
   Jeg har gjort to typer parasittrenser.
   Den første er å ta 3 doser antiparasitt hver dag i månedsvis (jeg har gjort dette i rundt 2 år). Da har jeg erfart at det kommer synlige parasitter i avføringen omtrent hver 10. dag.
   Den andre typen rens er å ta store mengder antiparasitt i en dag eller to rundt fullmåne og en ekstra stor dose på kvelden før man så gjør en dobbel coffee enema neste morgen. Jeg gjorde mye av dette sommeren 2019 og det kom ut overraskende mye.
   Jeg lurer på om det kommer ut både parasitter og biofilm. Ofte er det som ser ut som en stor og lang parasitt egentlig mange mindre parasitter klistret i hverandre i en biofilm. Når jeg har sett nærmere på det som kom ut sommeren 2019 så så det slik ut.
   Med mine parasitter har det vært slik at man må rett og slett ta nok antiparasitt for å få dem ut. Gjør man ikke det så kommer det ikke noe. Så jeg tar store doser urter. Jeg har aldri hatt noen bivirkninger. Jeg tar flere typer urter sammen. Urter (virkestoffer) som virker kjemisk roterer jeg (1 måned på, en måned av) slik at parasittene ikke skal bli resistente mot virkestoffet. Jeg tror det er lurt å rotere mimosa pudica pulver. Mimosa pudica seed kan man muligens bruke uten avbrudd. Men det kan uansett være lurt å rotere denne også, om ikke annet så for å variere belastningen på kroppen. Kanskje har den også en kjemisk virkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *