Urinterapi

Homeopatisk urinterapi for å styrke kroppens avgiftningsevne.

Urin gullfarget

Urinterapi (urine therapy) vil si å drikke urin, primært sin egen urin. Det kalles også autourinterapi dersom man vil understreke at det er egen urin det er snakk om. Det er dette jeg vil skrive om her. Oppdatering 24. april 2022 Del 2 i bloggpost serien om urinterapi.

Det er kjent at skipbrudne, folk som har gått seg vill i ørkenen etc har overlevd på å drikke egen urin. Å drikke egen urin er ikke farlig. Jeg gjør det selv innimellom. Først gang rundt 2012. Et stor glass om morgenen! Den gangen syntes jeg det hadde en ettersmak som minnet om melk. Nå i 2020 synes jeg ikke det har den samme ettersmaken. Kanskje noe har forandret seg.

Urinterapi skal ha helsebringende effekter og har lang tradisjon i Ayurveda. Det 5000 år gamle indiske helsesystemet. Det er også velkjent i Tyskland. Det går en historie om at konen til presidenten i Tyskland drakk egen urin av helsemessige årsaker. Uten at jeg helt vet om dette er sant. Og har ikke klart å finne navnet på konen eller denne presidenten. Oppdatering 24. april 2022 Internettbutikk ayurvedabay dot com for urter etc nevnt av Emily Passic fra Centeredinwellness på mycotoxinsummit.

En annen måte å gjøre urinterapi på ble jeg introdusert for av Klinghardt i sommer:

 • Man samler først urin i bunnen av en glassbeholder med lokk. Så heller man urinen i vasken. Man skyller ikke glasset med vann. Så det er fortsatt litt urin i glasset, på veggene og bunnen.
 • 1. utblanding (dilution): Ta vann i glasset, omtrent like mye som det var urin. Skru på lokket, hold glasset i den ene hånden og bank på bunnen med den andre, 50 ganger. Dette for å “aktivere” innholdet. Blandingen i glasset inneholder nå vann og en liten mengde urin.
 • 2. utblanding: Repeter: hell ut det som er i glasset, fyll på med vann igjen til omtrent samme nivå, aktiver. Blandingen i glasset inneholder nå en enda mindre mengde urin.
 • Drikk blandingen i glasset.

Med denne fremgangsmåten lager man en homeopatisk medisin. 2. utblanding inneholder små mengder av avfallsstoffer kroppen har skilt ut. Det er derfor en skreddersydd medisin. Når man drikker dette vil det stryke kroppens evne til å avgifte de samme stoffene.

Jeg gjør dette nesten hver morgen. Vet ikke helt om det fungerer. Men det er en fin rutine. Jeg eksperimenterer også med å også drikke den rene urinen og 1. utblanding, istedenfor å skylle det ut i vasken. Jeg gjør dette om morgenen når jeg urinerer rett etter å ha stått opp. Jeg lar strålen gå litt før jeg samler opp, så jeg tar ikke med det aller første som kommer.

Andreas Moritz skriver om urinterapi i boken Ancient secrets of health and rejuvenation. Jeg leste den rundt 2012, det var da jeg hørte om det første gangen. Den boken er omfattende og utrolig bra og var en åpenbaring for meg. Andreas Mortiz har også skrevet The amazing liver and gallbladder flush. Der er oppskriften på hvordan gjennomføre en vellykket lever-galleblære flush (rens). Jeg har gjort 40 av de til nå, over ca 10 år.

Joseph Needham var en britisk historiker og vitenskapsmann. Han var også kommunist. Han dro til Kina og fikk av Mao tilgang til bøker om gamle kinesiske tradisjoner innen jordbruk, vitenskap, medisin og annet. Han skrev et bokverk om dette over flere bind. Volume 1 består av flere bind, samme med Volume 2 osv. I en av delbøkene (Vol 6, part 6) skriver han om hvordan kineserne brukte urin fra gravide kvinner som terapi (1050-1800 tallet). De bygget et hus der unge gravide kvinner urinerte i store kar. De lot karene tørke inn og samlet opp restene på karveggen i håndklær e.l. Man kunne så lukte på håndklærne – og folk følte seg bedre. Dette er tilsvarende være dagers bioidentisk hormonterapi. Fordi urin fra gravide kvinner inneholder alle hormonene som finnes. Jeg har dessverre ikke lest denne boken enda. Men hørte om det på et intervju med Joseph Wright på Sexual Vitality Summit med Susan Bratton.

Urinterapi eksempel 1. Til høyre er 2. utblanding.
Urinterapi eksempel 1. Til høyre er 2. utblanding.
Urinterapi eksempel 2. Til høyre er 2. utblanding.
Urinterapi eksempel 2. Til høyre er 2. utblanding.
Forskjellig farge på urinen på forskjellige dager.
Forskjellig farge på urinen på forskjellige dager.
Urin sett ovenifra
Urin sett ovenifra
Urinterapi eksempel 3. Til høyre er 2. utblanding.
Urinterapi eksempel 3. Til høyre er 2. utblanding.

2 thoughts on “Urinterapi”

 1. Hei!
  Utrolig hvor mye kunnskap du har og hvor mye du har prøvet!
  Du må da være i utrolig god form nå!?Hvordan gikk det med urin terapien? Merket du noen endringer , noe som ble bedre?
  Jeg har lest at man ikke skal bruke medisiner når man tar urin terapi, drikker urin. Hva gjør man da når man må ta stoffskifte medisin og kortison for binyresvikt ?
  Håper å høre fra deg:)
  Mvh
  Karin

  1. Hei, ja jeg har prøvd endel og gjør stadig nye eksperimenter. Har blitt min interesse. Ja jeg er i god form, både fysisk og psykisk. Men det er fortsatt småting som henger igjen. Det viktigste er en type parasitt infeksjon som kalles Rope Worm. Jeg skrev et innlegg om dette for noen måneder siden. Du kan enkelt søke det opp.

   Har forsøkt to varianter av urinterapi. Den første er homeopatisk, som beskrevet i dette innlegget. Jeg merket vel egentlig ikke noen stor forskjell. Muligens gjorde jeg det ikke lenge nok eller ikke helt riktig. Jeg har foreløpig ikke så god peiling på homeopati. For et par måneder siden gjorde jeg et eksperiment med homeopatisk Rope Worm nosode. Jeg tror det fungerte. Følte meg bedre. Men ble ikke kurert. Skal skrivet et innlegg om det så snart jeg får tid. Den andre urinterapi varianten er å drikke ren urin. Jeg forsøkte dette i noen uker. Men tror at det ikke virker antiparasittisk, muligens tvert imot. Så jeg har sluttet med det nå. Enn så lenge.

   Vet du hvorfor man ikke skal ta medisiner når man tar urin terapi? Når det er din egen urin du drikker kan det neppe være for å unngå å få i seg medisinrester. Du tar jo medisinene full styrke. Kanskje er det fordi urinterapien virker dårligere når du også tar medisiner.

   Homeopatisk urinterapi er helt ufarlig. I mange homeopatiske blandinger er det ikke ett eneste atom igjen av virkestoffet. Det er kun vann som har blitt tilført energi og molekylstrukturell endring fra urinen. Jo mer utblandet et hoemopatisk middel er jo sterkere virkning har det (ikke intuitivt, men slik er det visst, og jeg tror dette stemmer etter min erfaring med Rope Worm nosoden). Det er lett å lage sin egen homeopatiske blanding.

   Mindre utblandede homeopatiske midler og også ren urin er heller ikke farlig. Utsettes man for en akutt forgiftning ville jeg ikke drukket urinen fordi den kan inneholde rester av dette. Ønsker du drikke ren urin så begynn rolig. En slurk om morgenen. Og etterhvert flere ganger om dagen. Og se hvordan det går. Det er lurt å begynne forsiktig og så øke når man lærer hvordan dette fungerer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *