Parasittstatus sommeren 2020

Parasitter er et av mine hovedproblemer og en av de tingene jeg jobber mest med. Her vil jeg oppsummere parasitt situasjonen det siste året.

Ringer i vann banner

Ifjor sommer (2019) gjorde jeg gjentatte parasittrenser der jeg fikk ut massivt med parasitter. Fremgangsmåten var:

  • Gå på antiparasitt urter kontinuerlig.
  • Innimellom: Ta kaffe enema

Bare med antiparasitt urtene fikk jeg jevnlig ut synlige parasitter i avføringen. I tillegg fikk jeg ut store doser parasitter når jeg gjorde kaffe enema. Jeg gjorde en mer eller mindre fullstendig rens – jeg stoppet ikke med behandlingen før jeg hadde hatt flere kaffe enema på rad der det ikke kom flere synlige parasitter.

Denne sommeren har jeg også gjort en parasittrens. I juni fikk jeg ut parasitter: 2. juni, 5. juni, 7. juni, 15. juni, 18. juni, 20. juni.

Tungmetaller og push-catch

Det er en sammenheng mellom tungmetaller og patogener som candida og parasitter. Man er mye mer utsatt for slike infeksjoner dersom man har mye tungmetaller, for eksempel kvikksølv, innabords. Tungmetaller skaper et miljø der parasitter trives, av to årsaker:

  • Parasittene bruker tungmetaller som næring. (Resultatet av dette er også at parasitter er svamper for tungmetaller så det blir mindre som kan gå til hjerne og andre ømfintlige organer).
  • Tungmetaller reduserer immunforsvaret så det blir mindre kapasitet til å bekjempe infeksjoner.

Siden høsten 2019 har mitt primærfokus vært avgiftning av tungmetaller og andre toksiner. Den viktigste metoden har vært push-catch protokollen. I perioder har jeg gjort push-catch i 14 dager rundt nymåne. Og antiparasitt urter i 14 dager rundt fullmåne. Push-catch har i seg selv også en antiparasittisk effekt. Man kan også gjøre de to protokollene samtidig.

Perioder uten antiparasitt urter

Jeg har også hatt måneder i strekk der jeg ikke har brukt antiparasitt urter. Ifjor sommer ble parasitt belastningen redusert og jeg ønsket å teste om kroppen nå på egenhånd taklet det gjenværende. Svaret på det ble Nei. Til og begynne med hadde jeg lite symptomer. Men de kom etterhvert:

  • De siste 10-15 årene har jeg alltid våknet midt på natten etter omtrent 4 timers søvn. Dette forandret seg endelig ifjor sommer og høst, etter at parasitt belastningen ble redusert. Plutselig sov jeg godt hele natten igjennom, uten oppvåkning. Før skjedde dette sjeldnere enn en gang i året. Nå skjedde det plutselig nesten hver natt. Utpå høsten, da jeg sluttet å behandle parasittene, kom det gamle mønsteret sakte men sikkert tilbake. Dessverre. Søvn er så viktig.
  • Mindre energi.
  • Perioder med forstoppelse.
  • Dagene rundt fullmåne er dårlige.
  • En gang iblant kan jeg kjenne at en parasitt beveger seg inni meg, i tarmen.

Melkesymptom

Et nytt tydelig symptom har kommet til:

  • Melkeprodukter gir symptomer. Eksempelvis ost, yogurt og mysepannekaker. Både hjemmelaget på råmelk, og fra butikk. Spiser jeg melkeprodukter får jeg parasitt symptomer iløpet av noen timer. Jeg blir forstoppet og får en følelse av at magen er “limt” igjen. Jeg kan få mer eller mindre vondt i magen. Det varer ofte et døgn. Symptomene blir sterkere dersom jeg spiser melkeprodukter rundt fullmåne.

Før har jeg ikke fått symptomer av melkeprodukter. Det begynte våren 2020. Jeg har lurt litt på hvorfor det kommer. Jeg har endret parasitt belastningen både ved at jeg får ut parasitter når jeg gjør renser, og ved at parasitter har fått komme tilbake når jeg har hatt opphold. Jeg tror denne dynamikken er årsak til endring i symptomene.

Vannfaste

I februar-mars-april hadde jeg et avbrekk fordi da vannfastet jeg i 32 dager. Jeg brukte omtrent dobbelt så lang tid, altså rundt 60 dager, på å bryte fasten og komme tilbake i normal rytme. Så jeg hadde 3 måneder der jeg ikke var på push-catch eller antiparasitt urter.

Urter og kaffe enema

I mai har jeg igjen begynt på push-catch. I slutten av mai begynte jeg å ta bra doser med antiparasitt urter. I Juni skal jeg også ta kaffe enema. Jeg ønsker å se om det kommer ut parasitter.

Fullmåne

Det er fullmåne fredag 5. juni 2020. Parasitter er mest aktive rundt fullmåne. Det lønner seg å ta antiparasitt urter og andre typer parasitt rens rundt de dagene fordi da er sjansen størst til å ta knekken på dem. Min symptommessig verste dag er 3 dager før fullmåne. Så jeg prøver å ta kaffe enema denne dagen. Første mulighet er altså morgenen 2. juni 2020.

Malic acid og galleflyt

Jeg pleier å ta et par Malic Acid kapsler hver morgen. Billig tilskudd og gjør at gallesteiner blir mindre og at gallesaft derfor flyter bedre. Produksjon og flyt av galle er noe av det grunnleggende vi ønsker å få til. Det renser tarmen for patogener, inkluder parasitter, gir bedre fordøyelse og avgifter kroppen for tungmetaller og andre toksiner. Både push-catch, antiparasitt urter og kaffe enema bidrar til bedre galleflyt, på hver sine måter.

Antiparasitt urteprogram

I dagene før 2. juni har jeg tatt følgende antiparasitt urter, Program1:

  • Mimosa Pudica pulver fra Biopureus. 1 toppet teskje rørt ut i en kopp varmt vann. Jeg skyller resten av antiparasitt urtene ned med dette.
  • Mimosa Pudica seed fra microbeformulas. 8 eller 10 kapsler om gangen.
  • Cloves (nellik – Syzygium aromaticum) kaspler fra Kroeger. Rundt 10 stk.
  • Wormwood combination kapsler fra Kroeger. (Black walnut leaf, Wormwood herb -artemisia absinthum, Quassia, Cloves – Syzygium aromaticum, Male fern root). Rundt 10 stk.

På dette programmet liker jeg aller best Mimosa Pudica pulveret fra Biopure. Dette fungerer veldig bra mot de parasittene jeg har. Jeg tror også Womrwood og Cloves gjør en god jobb. Jeg er litt usikker på Microbeformulas Mimosa Pudica seed. En ting som er bra med MP seed er at det sannsynligvis fungerer mekanisk. Så parasittene blir ikke resistente og man kan egentlig bruke det kontinuerlig. Jeg tenker å fortsette også med seed og ikke ta det ut av programmet.

Dette firkløveret tar jeg 2 eller 3 ganger om dagen, adskilt fra mat med minst en halv time.

  • Jeg tar første dosen rett etter at jeg står opp.
  • Så en dose midt på dagen. Dette er den minst viktige dosen og det hender jeg dropper den.
  • En dose på ettermiddagen. Urtemiksen er som et lite måltid. Å ta dette som det siste jeg spiser, mellom klokken 16 og 18, er gunstig. Parasitter er mest aktive om natten, så å ha antiparasitt urter i tarmen da gjør at man får god effekt. Skal man ta kaffe enema neste dag er denne siste dosen på dagen nødvendig. Ellers er det vanskelig å få ut synlige parasitter i kaffe enemaet.
Antiparasitt urter program 1: Kroeger Herb Womrwood combination, Microbeformulas Mimosa Pudica Seed, Kroeger Herb Cloves (nellik), Biopure Mimosa Pudica whole plant pulver.
Antiparasitt urter program 1: Kroeger Herb Womrwood combination, Microbeformulas Mimosa Pudica Seed, Kroeger Herb Cloves (nellik), Biopure Mimosa Pudica whole plant pulver.

Jeg varierer antiparasitt programmet slik at parasittene ikke skal bli immune mot urtene. To program bør ikke ha samme urter i seg. Mitt Program2 er:

  • High allicin hvitløks kaspler fra biopure. 8 eller 10 stk.
  • CellCore Para2 (vidanga, neem, triphala, clove, holarrhena, extracts of fulvic acid). 16 stk.

Her ser vi at CellCore Para2 inneholder Cloves (nellik). Det er det også i det første antiparasitt programmet. Så det er dumt. Det hadde vært bedre om Para2 blandingen ikke hadde cloves. Fordi da får man ett opphold med denne urten og da er det mindre sjanse for at parasittene blir resistente. Jeg så ikke det før nå. Neste måned vil jeg designe et program der det ikke er cloves.

Para2 og ART

Jeg kjøpte en haug med CellCore Para2 fordi det var på tilbud. Og innholdet ser interessant ut med endel litt uvanlige urter. Jeg var hos ART Health Clinic og Michaela Jezzard høsten 2019 og fikk Para2 anbefalt Men er usikker på hvor bra det fungerer for meg. Jeg tror High Allicin Garlic fra Biopure fungerer bedre. Dette varierer sikkert fra person til person og avhengig av hva slags parasitt belastning man har.

Rå hvitløk og ingefær

Når jeg er på Program2 spiser jeg også haugevis av rå hvitløk til måltidene. På Program1 spiser jeg endel rå ingefær (ginger).

Bruke melk

Etter å ha forstått at melkeprodukter gir symptomer lurer jeg på om det er mulig å bruke dette til min fordel. Eksempelvis spise melkeprodukter til frokost slik at parasittene kommer ut i tarmen. Og så noen timer senere dynke de i antiparasitt urter og på den måten ta livet av dem. Kanskje er det en dynamikk her som kan utnyttes.

Istedenfor å drikke melk kan man ta melkeenema. Se Gubarev nedenfor.

Kaffe enema

Fremgangsmåten for å gjøre kaffe enema.

Jeg legger meg tidlig, så jeg kan stå opp tidlig. Mellom 4 og 5.

Det er gunstig å gå på toalettet naturlig før man går igang med enemaet. Slik at tarmen er tom. Ellers får man ikke inn så mye vann/kaffe, mindre effektivt enema og det kan være ubehagelig. Det første jeg gjør er å drikke en kopp eller to vann. Det kan være nok. Er jeg konstipert kan jeg gjøre ting som: ta push-catch bitterurter (og husk å ta binder etter enemaet før man spiser fokost), drikk en liten kopp digg økologisk superkvalitet kaffe, drikk en liten kopp til, drikk juice fra en fermenteringsjar, strekk, mentalt fokuser på tarm og kontakt med bakken. Jeg kommer meg alltid på toalettet men noen ganger tar det litt tid.

Det å ta en liten kopp kaffe eller to kan være bra for selve enemaet også. På Gerson klinikken drikker de kaffe. Og i et enema noen timer senere.

Jeg forsøker å unngå å ta bulletproof kaffe før enemaet. Fordi denne kaffen tømmer galleblæren. Muligens fungerer kaffe enemaet bedre når galleblæren ikke akkurat er tømt. Jeg er ikke helt sikker. Er man veldig konsipert er en bulletproof kaffe en måte å få igang tarmen på før enemaet. Har man tatt bitterurter må man ta binders før en ev bulletproof kaffe.

Etter å ha gått på toalettet drikker jeg litt mer vann. Rigger opp enema baggen og lager enema kaffen.

  • CafeMam enema kaffe.
  • Godt med Himalaya salt i enemaet.
  • Jeg drikker litt hjemmelaget vitamin C. Muligens gir det enemaet enda mer trøkk.
  • Har jeg noen kaffeslanter stående fra igår slenger jeg det oppi også.
Hjemmelaget liposomal vitamin c.
Hjemmelaget liposomal vitamin c.

Det tar en halv times tid å lage enema kaffen, inkludert tid til å roe seg ned. Viktig å være avslappet for å få til et bra enema. Når jeg er igang tar jeg alltid to enemaer rett etter hverandre. Det går fort, og det er effektivt. Under det siste enemaet er også tarmen tom.

Jeg hører ofte på U2 Joshua Tree. Man skal ha kaffen inne i minst 15 minutter. 20 minutter er bra for meg. Jo lengre jo bedre. Så tømmer jeg. Tar bilder hvis det kommer ut noe. Og så gjør jeg et nytt enema. Tømmer og tar bilder. Så drikker jeg en kopp eller to vann. Har jeg tatt bitterurter tidligere på morgenen må man ha en binder i vannet. Og det er uansett lurt med en binder nå fordi kaffe enemaet kan sende toksiner ut i tarmen. Deretter rydder jeg opp. Slapper av litt et kvarters tid. Og så en digg frokost gjerne med fett og proteiner, middels stor.

Parasitt kaskade

Dette skrives i begynnelsen av juli-2020. Jeg har altså vært på protokollen i over en måned.

Jeg har fått ut massivt med parasitter. Både i vanlig avføring. Og ikke minst i kaffe enema. Jeg har gjort 5 kaffe enemaer hvor det har kommet ut massivt med parasitter. Jeg har også gjort noen kaffe enemaer der det ikke har kommet noe. Jeg har gjort kaffe enema de to siste torsdagene og da har det ikke kommet noe synlig.

I sommer har det kommet enda større og mer enn ifjor.

Jeg lager egne blogg poster for hvert kaffe enema der det kommer ut parasitter, og dokumenterer med bilder. Både det som kommer i enemaet og det som kommer i avføringen dagene før enemaet.

Søvn og kløe

Parasittrensen nå i sommer har gjort at søvnen min er endret. Nå er den plutselig blitt helt på trynet:

  • Hvis jeg legger meg til vanlig tid, det vil si mellom 22 og 23, har jeg problemer med å sovne.
  • Får jeg sove så våkner jeg ofte etter bare 1 time. Og etter det får jeg ikke sove igjen. Jeg blir liggende våken resten av natten.
  • Jeg klør over hele kroppen, både overkropp og bein. Litt av grunnen til at jeg ikke får sove er fordi jeg klør.
  • På dagen er jeg ofte så trøtt at jeg må ta en lur på pulten.

Andre observasjoner:

  • Jeg er mye konstipert. Jeg går på toalettet rundt en gang per dag. Noen ganger kommer det ut hard haremøkk. Noen ganger en perfekt kabel.
  • Det føles litt som at systemet resettes. Litt som det som skjer etter en lang vannfaste. Kanskje det er gamle parasitter som kommer ut og kroppen får en reaksjon.

Gubarev melkeenema

Klinghardt snakker om en russisk antiparasittprotokoll utviklet av Nikolai Gubarev. Her tar man enema med råmelk. Og lokker frem parasitter på den måten. Jeg vil muligens utforske dette denne sommeren.

Gubarev 101
Gubarev 101
Ringer i vann
Ringer i vann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *