Helsetypen i kommentarfeltet

Noen ganger skriver jeg i kommentarfeltet til avisene I denne posten vil jeg referere noen slike kommentarer.

kommentarfeltet-banner01

En viktig grunn til at jeg skriver i avisenes kommentarfelt er for å teste egne synspunkter. Å få kritiske spørsmål tilbake er bra fordi da blir man tvunget til å forsvare egne oppfatninger. Man må presentere de argumentene (bevisene) man har. Eventuelt endre mening. Jeg endrer gjerne mening – dersom noen kan presentere gode argumenter. I denne posten vil jeg referere kommentarer jeg har lagt igjen.

Aftenposten om matallergi

Bente Krane Kvenshagen i Aftenposten 5. juli 2020: Er allergi vår tids folkesykdom? Eller vår tids største myte?

Min kommentar:

Norske leger har så utrolig lite peiling på kosthold at det er en fullstendig vits. På legestudiet har de iløpet av 5 år totalt en halv dag om kosthold. Leger er også helt uinteressert i det. De er ikke interessert i å finne ut årsaken til sykdom, og behandle denne. De vil skrive ut resepter som demper symptomer.

En viktig årsak til at folk plutselig ikke lengre tåler melk og brød, standardkostholdet for 40 år siden, er på grunn av den stadig økende mengden med sprøytemidler og andre kjemikalier som er i maten vår. Jeg hadde håpet at forfatteren ville nevnt dette når hun mener vi ikke må tukle for mye med maten. Men dengang ei.Virker som hun mener at pasientene er hypokondere når de påstår de ikke tåler melk og brød. På tide å ta pasientene på alvor samt oppdatere seg faglig. Stikkord: glyphosate, roundup, mm. Jordbær – aktuelt i disse dager – en av de plantene som sprøytes mest.

kommentarfeltet-20200605-aftenposten-kvenshagen-matallergi
kommentarfeltet-20200605-aftenposten-kvenshagen-matallergi

Vaksiner juni 2020 Aftenposten

Aftenposten sensurerer vaksinekritiske kommentarer.

Elektrosensitivitet juni 2019 Aftenposten

Nina Kristiansen i Aftenposten har ikke mye tro på at elektrosensitivitet eksisterer. Jeg hjelper henne gjerne med å bevise det motsatte. Bare å ta kontakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *