2 thoughts on “Torsdag 4. februar 2021”

  1. Hei. Holder på med GERSON juicing pga kreftsykdom. CafeMam enema kaffe, hvor kan jeg få kjøpt det her i Norge? Går det an å bruke vanlig økologisk kaffe?

    1. Hei, jeg tror ikke det går an å kjøpe CafeMam kaffe i Norge. Jeg har selv kjøpt det på Amazon, og også direkte fra CafeMam i USA. Begge deler har fungert fint. Husk å kjøpe riktig kaffe – enemakaffen deres.

      Du kan fint bruke vanlig økologisk kaffe hvis du ikke har CafeMam. Var det jeg gjorde til å begynne med. Hvis du finner en økolgisk kaffe med lett brenning (light roast, og ikke dark roast) er det best fordi det er mer palmitic acid. Men du kan også fint bare kjøpe den økolgiske kaffen de har på Coop eller vanlig matbutikk. Var det jeg gjorde til å begynne med, før jeg gikk over til CafeMam. Jeg ville forsøkt å unngå “konvensjonell” kaffe fordi kaffe er en av de plantene som sprøytes mest. Men har du ikke noe annet er det også et alternativ. Det er tross alt annerledes å drikke kaffe og å ta kaffe enema.

      Det er en video på youtube, How to do coffee enema Gerson Therapy, med Patrick Vickers. Jeg har prøvd Gerson selv, gjorde det i 2 eller 3 måneder, hjemme. Det er en meget “powerful” terapi. Men veldig mye jobb hvis du skal lage alle juicene og maten og kaffe enemaene selv (noe jeg gjorde).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *