Internettsider fjernes i sensur

Mercola må fjerne det meste av innholdet etter press fra Bill Gates og amerikanske myndigheter.

Vi vet at facebook fjerner innformasjon som er antivaksine eller har annet ikkeønskelig innhold. Det samme skjer på google søk, i Amazon sin nettbutikk (som også er en søkemotor), youtube etc. Her er det de gigantiske teknologifirmaene som etter myndighetspress velger å sensurere informasjon ofte lagt inn av egne brukere.

Nytt nå er press fra myndigheter og andre interessenter mot enkeltsider som lager eget innhold.

Mercola

Verdens største nettsted for naturlig helse, Mercola, sendte idag ut email med informasjon om at de kommer til å fjerne alt innholdet som ligger på side. Det er en massiv mengde informasjon jeg og andre har hatt stor glede av. Mottoet til Mercola er “Take control of your own health”. Mercola selger også produkter. Jeg har kjøpt hos han og de meget god kvalitet. Jeg kjøpte en madrass i økolgisk ull da det hele startet for meg for rundt 10 år siden. Den bruker jeg fortsatt og den er kjempegod. Jeg kjøper innimellom kosttilskudd fra han. De er dyre, og bra kvalitet. For et måneds tid siden kjøpte jeg liposomal C-vitamin i kapsler. De er veldig gode. Jeg har leste mye på siden til Mercola, eksempelvis intervjuet med Jonathan Wright om jod.

Mercola skriver, uten å nevne navn direkte, at Bill Gates er en hovedaktør i aksjonen. Med hjelp av amerikanskje myndighetsorganisasjoner (FDA, CDC, etc). Motparten har ubegrenset med ressurser til rettsprosess og Mercola velger å føye seg og ligge lavere i terrenget. Sikkert lurt i disse ganske syke tider vi nå opplever.

Tidligere har Mercola blitt sensurert i Google. Nå må han altså rett og slett fjerne det meste av innholdet på sin egen nettside. Mercola kommer fortsatt til å skrive nye artikler, men de vil kun være tilgjengelige i 48 timer før de tas ned. En bakgrunn for at Mercola tar dette skrittet er at han ble “kåret” til topps i The Disinformation Dozen av nettstedet Center for Countering Digital Hate. Problemet med sensur er at alternativet er verre. Jeg har skrevet kort om Disinformation Dozen her. New York Times fulgte opp med en artikkel: The Most Influential Spreader of Coronavirus Misinformation Online. Researchers and regulators say Joseph Mercola, an osteopathic physician, creates and profits from misleading claims about Covid-19 vaccines. Det er rart at aviser på denne måten heier frem sensur. De forstår ikke helt hvor avhengige de selv er av ytringsfrihet.

Blir spennende å se hvem som er nestemann. Vi som liker uavhengig informasjon samt lese begge sidene i kontroverser må holde oss våkne.

Disinformation Dozen

Greit å ha noen navn hvis man også vil lese den andre siden av alt som hender for tiden.

The Disinformation Dozen are responsible for up to 65% of antivaccine content. At the outset of this research, we identified a dozen individuals who appeared to be extremely influential creators of digital anti-vaccine content. These individuals were selected either because they run antivaccine social media accounts with large numbers of followers, because they produce high volumes of anti-vaccine content or because their growth was accelerating rapidly at the outset of our research in February. Full profiles of
each are available at the end of this report.

  • Joseph Mercola
  • Robert F. Kennedy, Jr.
  • Ty and Charlene Bollinger
  • Sherri Tenpenny
  • Rizza Islam
  • Rashid Buttar
  • Erin Elizabeth
  • Sayer Ji
  • Kelly Brogan
  • Christiane Northrup
  • Ben Tapper
  • Kevin Jenkins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *