Femininisering av norsk politi

Blir mest kvinner i politiet fremover. Det matcher ikke akkurat kjønnsbalansen blant kjeltringene.

femininisering-av-norsk-politi-02-banner

Nå er det flere kvinner enn menn på politihøyskolen. Per 3. nov 2021: i årets studentkull er 6 av 10 politistudentar kvinner. På Politihøgskolen i Oslo, der karaktersnittet er høgast, er 7 av 10 studentar kvinner.

Har man glemt at det ofte må fysisk styrke og aggressivitet til for å fakke kjeltringer? Og at kjønnsbalansen blant kjeltringer ikke følger statens regulativ? Mulig kvinner vil ha likestilling. I denne saken er det sannsynligvis de selv som er de største taperne.

Jeg digger kvinner over alt på jord og vil at de skal ha alt de behøver. Men at kvinner til enhver tid skal konkurrere på mennenes sterke sider, eksempelvis som politibetjenter, gjør at de settes opp for å tape. Ikke klok likestilling for noen.

Bislett Rustam L F 2021-11-09

På morgenen tirsdag 9. november 2021 gikk en forstyrret person Rustam Louis Foss amok på gaten med kniv. Politiet ankom. De forsøkte først å kjøre han ned med politibilen! De traff. Ruslam havnet på fortauet foran bilen. Kom seg opp. Politiet forsøkte på nytt å kjøre han ned. Denne gangen krasjet politibilen inn i en bygning. Ruslam rev opp døren til politibilen og angrep den mannlige betjenten med kniv. Vedkommende ble skadet. Tilslutt ble Ruslam skutt og drept av politiet.

femininisering-av-norsk-politi-01-dagbladet-ruslam-kniv-bislett-20211109
Fra knivstikkingen på Bislett 2021-11-09. Mest kvinner i aksjon. Medhjelper fra gaten i lys genser.

Man kan lure på hvor profesjonelt politiarbeid det er å forsøke å kjøre ned gjerningpersonen med bil. Selv ville jeg hatt et skytevåpen, stanset bilen og konfrontert vedkommende. Når vedkommende ikke selv hadde skytevåpen ville det vært lett match.

Ropet Allahu Akbar underveis.

Denne saken, og også den liknede saken i Kongsberg for få uker siden, viser at politiet gjør alt for å unngå konfrontasjoner. Selv når risikoen er lav.

Kongsberg Espen A B 2021-10-13

Saksforløpet likner. En person Espen Andersen Bråten gikk amok med pil og bue. Gikk inn på Coop. Politiet ankom. Har lest at det var to kvinnelige betjenter. De gikk inn på Coop for å fakke han. De ble angrepet med pil og bue. De trakk seg ut av butikken. Espen Andersen Bråten flyktet gjennom bakdøren i butikken. Drepte deretter 5 personer. Ikke spesielt imponerende politiarbeid.

Ropte også Allahu Akbar underveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *