Femininisering av norsk politi

Blir mest kvinner i politiet fremover. Det matcher ikke akkurat kjønnsbalansen blant kjeltringene.

femininisering-av-norsk-politi-02-banner

Nå er det flere kvinner enn menn på politihøyskolen. Per 3. nov 2021: i årets studentkull er 6 av 10 politistudentar kvinner. På Politihøgskolen i Oslo, der karaktersnittet er høgast, er 7 av 10 studentar kvinner.

Har man glemt at det ofte må fysisk styrke og aggressivitet til for å fakke kjeltringer? Og at kjønnsbalansen blant kjeltringer ikke følger statens regulativ? Mulig kvinner vil ha likestilling. I denne saken er det sannsynligvis de selv som er de største taperne.

Jeg digger kvinner over alt på jord og vil at de skal ha alt de behøver. Men at kvinner til enhver tid skal konkurrere på mennenes sterke sider, eksempelvis som politibetjenter, gjør at de settes opp for å tape. Ikke klok likestilling for noen.

Bislett Rustam L F 2021-11-09

På morgenen tirsdag 9. november 2021 gikk en forstyrret person Rustam Louis Foss amok på gaten med kniv. Politiet ankom. De forsøkte først å kjøre han ned med politibilen! De traff. Ruslam havnet på fortauet foran bilen. Kom seg opp. Politiet forsøkte på nytt å kjøre han ned. Denne gangen krasjet politibilen inn i en bygning. Ruslam rev opp døren til politibilen og angrep den mannlige betjenten med kniv. Vedkommende ble skadet. Tilslutt ble Ruslam skutt og drept av politiet.

femininisering-av-norsk-politi-01-dagbladet-ruslam-kniv-bislett-20211109
Fra knivstikkingen på Bislett 2021-11-09. Mest kvinner i aksjon. Medhjelper fra gaten i lys genser.

Man kan lure på hvor profesjonelt politiarbeid det er å forsøke å kjøre ned gjerningpersonen med bil. Selv ville jeg hatt et skytevåpen, stanset bilen og konfrontert vedkommende. Når vedkommende ikke selv hadde skytevåpen ville det vært lett match.

Ropet Allahu Akbar underveis.

Denne saken, og også den liknede saken i Kongsberg for få uker siden, viser at politiet gjør alt for å unngå konfrontasjoner. Selv når risikoen er lav.

Kongsberg Espen A B 2021-10-13

Saksforløpet likner. En person Espen Andersen Bråten gikk amok med pil og bue. Gikk inn på Coop. Politiet ankom. Har lest at det var to kvinnelige betjenter. De gikk inn på Coop for å fakke han. De ble angrepet med pil og bue. De trakk seg ut av butikken. Espen Andersen Bråten flyktet gjennom bakdøren i butikken. Drepte deretter 5 personer. Ikke spesielt imponerende politiarbeid.

Ropte også Allahu Akbar underveis.

Oppdatering 18. mai 2022. Nå er rettssaken med Espen Andersen Bråten igang. Vi får noe informaskjon rundt handlingsforløpet. Og så er det spørsmål om motivet. Hvorfor gjorde han dette? Fordi han var syk, ifølge norsk rett. Ikke ett sted nevnes det at han var konvertert til Islam og ropte Allahu Akbar under ugjerningene. Vi er glad i å lure oss selv her til lands. Aftenposten 18. mai 2022. Kongsberg-drapsmannen erkjenner straffskyld: -Målet var å drepe så mange som mulig. Med pil og bue, 60 piler og fire kniver gikk Espen Andersen Bråthen ut av døren i Kongsberg i fjor. Målet hans: Å drepe flest mulig.

Oppdatering 20. mai 2022. Var det to politikvinner som konfronterte Andersen på Coop før han hadde drept noen? De to var selv bevæpnet med pistol og maskingevær. Allikevel trakk de seg tilbake og lot han slippe unna og drepe 5 personer. I mediene legges det strengt lokk på å oppgi om de to var kvinner. Resett skrev iforgårs “For de to politikvinnene som først ankom matbutikken der tiltalte skjøt rundt seg med en pil og bue, var bevæpnet med politiets tjenestepistol (Heckler og Koch P30 – 15 skudd i magasinet), samt maskinpistol (Heckler og Koch MP5, 30 skudd i magasinet). Dersom de to var reglementert antrukket, relatert til politiets instruksverk, var de på overkroppen (under politiskjorten) iført politiets obligatoriske skuddsikre vest.” Idag er politikvinner endret til “polititjenestepersonene”.

Kjetil Andre Østhus

Oppdatering 3. januar 2022. Den talentfulle kokken Kjetil André Østhus (28) fra Karmøy feiret inngangen til det nye året, da han ble knivstukket til døde. – Et sjokk, sier stjernekokken Geir Skeie til VG. Kommentar: det står i avisene at gjerningsmannen er britisk. Det står ingenting om etnisitet. Det tyder på at det er en mørkhudet innvandrer som er gjerningsmann. Det kommer sikkert mer informasjon etterhvert. Vi får ikke ta noe på forskudd.

Lia Thomas

Oppdatering 1. juni 2022. Ikke akkurat rett på tema i dette innlegget men et eksempel på hvordan man for tiden absolutt må rote til noe så intuitivt og enkelt som kjønn. Lia Thomas, the transgender swimmer at the University of Pennsylvania, won the NCAA championships in the 500-yard race on Thursday. En mannlig svømmer som var middels god gjennom tenårene. Når han var rundt 20 ville han bli kvinne samt konkurrere i damesvømming. Han vant alle konkurransene. Fyren ser ikke akkurat ut som en dame. Han ser omtrent ut som Michael Phelps. Snart er det ingen damer som vinner i dameklassen lengre. Genialt system.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *