Mørketerapi forberedelser

Darkness therapy. Dunkelterapie. Mørketerapi. Uker i totalt mørke.

morketerapi-forberedelser-20220220-bilde01-banner

Det går ut på å oppholde seg dager eller uker i et totalt mørkt rom. Det skal være absolutt null lys hele perioden. Hjernen vår er vant til 8 timers totalt mørke. Kanskje den klarer 16. Men når det totale mørket varer flere døgn begynner ting å skje. Såvidt jeg forstår begynner hjernen å hallisunere. Man ser bilder. Det er som en sopptripp uten sopp. En 100% naturlig tripp.

Jeg hørte om mørketerapi første gang juli 2021. På psychedelicsrevealed summit dag 6 Audrey Marcus Onnit. Har tenkt så mye på det siden at nå er det bare å finne en bra anledning. Sannsynligvis vil jeg kombinere det med en vannfaste. Jeg tror 3 uker, kanskje 4, vil være bra for meg. Jeg tror det vil lønne seg å ha erfaring med meditasjon før man går inn. Dette er en fin tid til meditasjon.

Retreats

Det finnes darkness retreats. Der man har bygget slike mørkerom og leier det ut for en ønsket periode. Ofte koster det mellom 1000 og 2000 kroner per døgn. Et alternativ er å konstruere sitt eget mørkerom.

Birgit Permantier, linkedin. Into the dark. 10 Tage Dunkelretreat oder das pure Glück zu sein. Ich habe mich für ein Stille-Retreat mit nur zwei begleitenden Gesprächen entschieden, weil ich so wenig Ablenkung wie möglich und gleichzeitig so viel Begleitung wie nötig wollte, um mich sicher auf diese mir unbekannte Erfahrung einlassen zu können. In dem Zentrum im Schwarzwald ist solch eine flexible Buchung möglich.

spiritbalance dot de. Zwiesprache mit deiner Seele. Dunkelretreats, auch bekannt als Dunkeltherapie, Dunkelyoga oder Dunkelmeditation, sind eine uralte Methode zur Selbstfindung und für Menschen auf der Suche nach spirituellen Erfahrungen.

youtube. Darkness Retreat Testimonial Traver Boehm. Retreats in total darkness have been used by most spiritual traditions worldwide for time immemorial. Sensory depravation has profound effects on our psyche and thus allows for a profound shift in our awareness of ourselves and reality at large.

darkretreats dot com. Finding the Self beyond the light. I am a forest, and a night of dark trees. He who is not afraid of my darkness, will find banks full of roses under my cypresses. Friedrich Nietzsche, Thus Spoke Zarathustra.

saskia john dunkelretreat. https://www.saskiajohn.de/dunkelretreat/

My 14-day solitary darkroom fasting retreat. January 24-2021.

Bygge eget mørkerom

Et alternativ er å bygge sitt eget mørkerom.

Ganzfield experiment

Oppdatering 14. mars 2022. Ganzfeld experiment. Dette er en behandling som går ut på å mette sansene med hvit lyd. Type ting. Jeg hørte om det første gang for noen uker siden fra Dan Radin på Scienceofhealing summit med Dr. Paul Mills. Wikipedia ganzfeld experiment. Ganzfeld er et tysk ord som betyr omtrent totalstimulering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *