Sputnik Kremlin elektrokapsel

Metallkapsel man svelger for pulset elektrisk stimulering i tarmen.

sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-10-sputnik-kremlin-elektrokapsel-banner-20220328_165459

På ebay 26. juni 2021 kjøpte jeg en Sputnik Kremlin metall elektrokapsel. Jeg hørte om denne første gang for et par år siden, av Klinghardt. Den skal virke mot parasitter. Man svelger den. Den gir pulset bipolar elektrisk stimulering i tarmen før den kommer ut på andre siden. Kapselen inneholder et batteri og elektronikk.

Kapselbeskrivelse

I ebay annonsen ble kapselen kalt Kremlin tablet pulsed stimulator of gastrointestinal tract GIT Silver tablet. Klinghardt kaller den Sputnik. Tror det er samme ting. GITS står for Gastro Intestinal Tract Stimulation.

I pakken sammen med kapselen var det en LED lyspære. Gjennom esken, uten å ta noe ut, kunne man klemme pærens ledere mot kapselen. Pæren blinket med en frekvens på 3 sekunder. Det var annenhver gang hvitt og rødt lys. Dette er en måte å sjekke om kapselen er iorden. Dersom pæren ikke lyser er kapselen ikke iorden. Kapselen må brukes innen en viss tid ellers vil mekanismen lades ut. Jeg ventet over et halvt år før jeg brukte min, det er lenge, så det var flaks den ikke var utladet. På esken står det en utløpsdato som var september 2022. Jeg var innenfor det. At pæren lyser hvitt og rødt annenhver gang tror jeg kommer av at strømmen skifter retning for hver puls. Det ligger i begrepet bipolar.

sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-01-sputnik-kremlin-elektrokapsel-noen-minutter-foer-jeg-svelget-den-20220324_131906
Jeg svelget kapselen torsdag formiddag 24. mars. Noen minutter etter dette bildet ble tatt. Bildet er tatt 20220324_131906.

I pakken fulgte en russisk brosjyre og et skriv på engelsk. I skrivet sto noe om anveldelsesområder (bredt), bruk og suksesshistorier. En mann (46) hadde en parasitt infeksjon opisthorchosis invasion. Som han ble kvitt.

Kapselen i kroppen

Formiddagen 24. mars 2022 rundt klokken 13:20 svelget jeg kapselen. Ikke sammen med mat. Jeg forventet den skulle komme ut etter omtrent 30 timer. Spiser jeg rødbeter er det så lang tid det tar før møkka blir rød og rødbetene kommer ut. Det tok over 4 døgn før kapselen kom ut. Ble nesten litt bekymret underveis. Men tilslutt dukket den opp.

sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-06-sputnik-kremlin-elektrokapsel-20220328_165459

Noen timer senere merket jeg litt kramper og “støt” i tarmen. Som sakte beveget seg. Kapselen var åpenbart igang. Etter omtrent ett døgn merket jeg stimulering av øvre del av høyre lår, på innsiden. Enten muskulært eller nevrologisk. Ikke så godt å si. Det var en type iling med en frekvens på 3 sekunder. Så tydeligvis kom dette fra kapselen og dens elektropuls.

I mer enn to døgn lå kapselen og stimulerte låret på samme måten. Det var rart at den lå stille og ikke beveget seg videre og ut. Jeg lurte på om den hadde satt seg fast. For eksempel i blindtarmen. Selv om jeg ikke har blindtarm mer. Den ble operert og amputert i 2012. Jeg vet ikke hvorfor kapselen brukte så lang tid. I bruksanvisningen som fulgte med kapselen står det den vanligvis kommer ut etter 1 til 2 døgn men at det kan ta opptil 11 døgn. Jeg vurderte sannsynligheten for at jeg burde ta enema, tarmskylling eller operasjon. Det siste hadde ikke vært gøy.

Tilslutt forsvant den periodiske ilingen. Omtrent 20 timer senere kom kapselen ut i avføringen. Jeg testet den med pæren. Den lyste ikke. Kapselen var åpenbart utladet.

sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-07-sputnik-kremlin-elektrokapsel-20220403_113453
I pakken fulgte det med en lyspære. Når pærens to ledere ble koplet til kapselen blinket pæren. Annenhver gang hvitt og rødt lys med omtrent 3 sekunder mellom hvert blink. Da jeg hadde kapselen i kroppen merket jeg muskel eller nervestimulering med samme frekvens. Kapselen hadde altså en merkbar virkning. Siste dagen før kapselen kom ut merket jeg ikke stimuleringen lengre. Da den var ute og jeg koplet den til pæren lyste den ikke. Kapselen var åpenbart blitt ladet ut inni meg.

Leste akkurat et kapittel i boken “Capsule endoscopy” av David J. Hass. CE er at man svelger en pille tilsvarende Sputnik som inneholder kamera, lys og en wifi sender. Pillen tar bilder i tarmen gjennom hele systemet som sendes til en mottaker over wifi. En velkjent komplikasjon at pillen blir sittende fast i tarmen. Sannsynligheten er rundt 1%.

Vurdering

Fungerte kapselen etter hensikten? Kapselen var del av en antiparasitt kur jeg er på. Så jeg tok også antiparasitt tilskudd og urter. Det kom ut parasitter i avføringen mens jeg hadde kapselen i kroppen. Vanskelig å si om det kom mer enn dersom jeg ikke hadde hatt kapselen i kroppen. Det har kommet parasitter også etter at kapselen kom ut.

Ikke så godt å konkludere. Men uansett et spennende eksperiment og noe jeg kunne tenke meg å gjenta.

Lenacollection

Kapselpatenten er russisk, sier Klinghardt. Jeg kjøpte den av en ukrainsk ebay selger, lenacollection. De kaller den Kremlin tablet pulsed stimulator of gastrointestinal tract GIT silver tablet. Den kostet 48 dollar pluss 15 dollar for frakt pluss 15.75 dollar i tax (mva?). Totalt 700 norske kroner. Jeg gjenoppdaget den på Parasiten Kongress våren 2021 og ble inspirert til endelig å kjøpe den. duny i russland sender den, og muligens selger den.

Dessverre er det ikke mulig å bytte til nytt batteri på den.

sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-02-sputnik-kremlin-elektrokapsel-pakke-forfra-20220403_113152
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-03-sputnik-kremlin-elektrokapsel-pakke-forfra-russisk-tekst-20220403_113152
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-04-sputnik-kremlin-elektrokapsel-pakke-under-20220403_113238
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-05-sputnik-kremlin-elektrokapsel-pakke-under-russisk-tekst-20220403_113238
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-11-maanedene-paa-russisk
Månedene på russisk.
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-08-sputnik-kremlin-elektrokapsel-rett-etter-den-kom-ut-20220328_165018
Kapselen rett etter den kom ut. På ettermiddagen mandag 28. mars 2022. Bildet er tatt 20220328_165018.
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-09-sputnik-kremlin-elektrokapsel-rett-etter-den-kom-ut-20220328_165018

ebay annonsen

sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-12-ebay-annonse
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-13-ebay-annonse
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-14-ebay-annonse
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-15-ebay-annonse
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-16-ebay-annonse
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-17-ebay-annonse

Russisk brosjyre

sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-19-brosjyre
sputnik-kremlin-elektrokapsel-2022mars-18-brosjyre-mann-kvinne

Kremlin photon tablet

Oppdatering 3. oktober 2023. I april 2022 kjøpte jeg på nytt en Kremlin pille. Denne gangen NEW pulsed gastroitestinal tract stimulator GIT PHOTON Kremlin Tablet Pill. Den sender ut en elektrisk puls slik pillen ovenfør gjør, og i tillegg et lys. Jeg er på et antisparasitt program for tiden. Svelget pillen idag morges rundt klokken 06:00 sammen med en god dose antiparasitt urter (mimosa pudica pulver, Allicin hvitløkskapsler, myrrh (myrra) tinktur). Tanken er at pillen gjør at flere parasitter kommer ut.

Jeg merket ved 17 tiden idag stimulering i høyre lårmuskel. Samme som med den første kapselen. Jeg antar at enten ble muskelen stimulert direkte eller at kapselen stimulerte en nerve som så stimulerte låret. Stimuleringen var periodisk. Bekrefter at kapselen sender ut et peridisk signal. Det varte noen få sekunder. Merket det også noen timer senere.

ebay annonsen.

PHOTON KREMLIN TABLET. Expiration date October 2024.

Self-contained photo stimulator allows for active impact both on the intestine bacterial flora (gut organisms directly influence functioning of all organism life support systems) and on the immunocompetent organs and cells. This stimulator allows for purposeful control over the immunogenesis processes, normal gut organisms growth, and, consequently, for treatment of wide range of diseases. You can use the modification of the “Photon tablet” – rectal vaginal stimulator (RVS), equipped with a special flexible holder.

Device and principle of operation. A standalone electrophoto-stimulator (RF Patent for Invention No. 2145892) is a small capsule 22 mm long and 11 mm in diameter, consisting of two metal hemispheres serving as electrodes, connected by an insulating sleeve of special transparent plastic. Inside the capsule are LED light sources, an electric pulse generator and a power source. With the introduction of the capsule into the humid environment of the body the electrodes are closed and the working program of the electrophoto stimulator starts up with the help of a specialized integrated circuit. The control program alternately turns on the work of the light sources and the generator of electrical impulses selected by parameters similar to those of the physiological signals that control the organs and systems in the body of a healthy person. Being in the oral cavity, and then in the gastrointestinal tract (hereinafter referred to as the gastrointestinal tract), the “Photon Tablet” affects adjacent tissues, vessels and nerve endings, causing the body to respond in the form of a peristaltic wave that pushes the stimulator further. As it progresses, the “Photon tablet” sequentially normalizes the work of all intestinal sections, organs and systems, both surrounding and reflex-related to the gastrointestinal tract. After leaving the body in a natural way, as a rule, after one and a half – two days, the stimulator automatically turns off.

The operating factors of the “Photon Tablet” on the body are the light of the red and green emission spectrum and weak electrical impulses. When using an electrophoto-stimulator, an increase in vitality is noted, the state of health improves, the state of depression passes, the sleep and appetite are normalized, the efficiency increases. As a non-drug treatment method, the Photon Tablet is especially effective in treating patients with allergy manifestations and in case of individual intolerance to drugs. After each session, wash the tablet with warm water and soap and DRY so that the power source is not discharged . Do not forget about the subjectivity of sensations (after 5-6 sessions, the individual susceptibility changes).

Specifications. Pulse duration 6 ± 20 ms. Pulse repetition period 24 ± 20% ms. The number of pulses in a pack of 16. The repetition period of packs of electric pulses 6 ± 1.2 s. The repetition period of packs of light pulses 6 ± 1.2 s. The amplitude of the current pulse through the load 100 Ohms limits 4 + 1-2 mA. Additional current in the patient circuit (pause current) through a 400 Ohm load (with electrical stimulation) not more than 10 μA. Pulsed radiation power l = (655 ± 20 nm) 18 – 420 μW. Pulsed radiation power l = (565 ± 20 nm) 8 – 410 mW. Overall dimensions 22.5 x 11 mm. Weight not more than 5.5 g. Built-in power supply voltage not more than 5.0 V. Continuous pulse feed time not less than 50 hours

Contraindications. States in which the device can be used only on the recommendation and under the supervision of a physician:

Mechanical intestinal obstruction. Acute myocardial infarction, cardiac asthma, cardiac aneurysm, vascular disease, severe cardiac rhythm and circulation disorders, presence of an artificial pacemaker (implanted cardiac pacemaker). Epilepsy. Malignant neoplasms. Pregnancy. Bleeding of various origins. Acute thrombophlebitis.

Delivery Set. GIT-4-DUNY Stimulator 1 unit. LED Indicator 1 unit. User’s Guide 1 unit. Individual Packing 1 unit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *