Mad honey aka gal honning

Villhonning med naturlig innhold av psykoaktive stoffer.

mad-honey-gal-honning-bilde01-20220502-himalaya-nepal-lamjung-villhonning-banner

Jeg kjøpte Wild Honey her forleden. Visste nesten ikke hva villhonning var men så nevnte Klinghardt det på en torsdag update. Honning fra villbier. På ebay. Fikk det i posten for bare noen dager siden. Fra Himalaya, Nepal, Lamjung. Klinghardt mente villhonning er sunnere enn bikubehonning. Kanskje fordi biene er overlatt til seg selv og blir derfor sterkere og produktet deres mer næringsrikt. Denne honningen har vissnok iboende psykoaktive egenskaper. Var ikke klar over det før idag da jeg gjorde litt enkel bakgrunnsundersøkelse for shroom honning forberedelser bloggposten. Den kalles Mad Honey. Det står også på de to små plastglassene som kom i posten. La bare ikke merke til det da jeg pakket dem ut igår. youtube Hallucinogen Honey Hunters, Hunting Mad Honey, Full Documentary.

mad-honey-gal-honning-bilde02-20220502-himalaya-nepal-lamjung-villhonning
mad-honey-gal-honning-bilde03-20220502-himalaya-nepal-lamjung-villhonning
mad-honey-gal-honning-bilde04-20220502-himalaya-nepal-lamjung-villhonning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *