Elektrosensitiv

Denne artikkelen er under arbeid.

Jeg er elektrosensitiv. Det var dette symptomet som gjorde at jeg skjønte at noe ikke stemte og at jeg var syk, jmf “min historie”. Jeg reagerer på stråling i noen situasjoner. Men ikke i alle. Jeg er ikke av de mest elektrosensitive. Jeg reagerer på stråling både fra mobilmast og fra wifi ruter og fra mobiltelefon. Jeg reagerer også på magnetfelt, eksempelvis fra bil.

  • Hvis det er mye stråling i soverommet påvirker det søvnen min og jeg har mindre effektiv søvn. Jeg sover omtrent like lenge som vanlig, men er ikke uthvilt neste dag.
  • Jeg kan ikke snakke med en mobiltelefon mot øret. Jeg får vondt i hodet med en gang. Sånn har jeg hatt det siden jeg tok min første mobilsamtale med min første mobil – i 1998. Hvis jeg bruker handsfree går det greit.
  • Jeg kan reagere på magnetfeltet i noen biler. De med høye magnetfelt.
  • Jeg har en kablet Wacom tablet. Dette er et utstyr som gjør at man kan styre musen på dataskjermen med et tegnebrett. Jeg får vondt i hånden når jeg bruker dette og det er på grunn av at det er magnetfelt der.
  • Vanligvis reagerer jeg ikke på wifi anlegg. Jeg har hatt noen tilfeller der jeg reagere på slike. På et kontor der jeg til tider tilbringer tid har det et Ubiquity wifi anlegg. Sitter jeg rett ved et wifi punkt blir jeg ukonsentret og føler meg ikke bra. Setter jeg meg lengre bort går det bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *