Gallestein

Gallestein er en klumper av et fettlingnende materiale som samler seg i galleblæren.

Galleblæren er et sekkelinknende organ knyttet til leveren. Leveren produserer gallesaft, som samles opp i galleblæren. Galleblæren er også knyttet til tarmen med en kanal. Når vi spiser fettholdig mat, kontraherer galleblæren og gallesaften går fra galleblæren og ut i tarmen. Her hjelper gallesaften til med å fordøye den fettholdige maten. Gallen har også andre funksjoner – eksempelvis å rense tarmen for patogener.

Noen ganger dannes det gallestein i leveren istedenfor lettflytende gallesaft. Disse steinene ender opp i galleblæren. Har man mye gallestein kan problemer oppstå:

  • Den fysiske obstruksjonen steinene medfører gjør at gallesaften flyter dårligere. Dette fører til dårligere fordøyelse. Og det fører til dårligere rensing av tarmen med fare for oppblomstring av patogener.
  • Det kan være smertefullt. Noen opplever intense smertetokter rundt galleblæren. Jeg har ikke opplevd dette, men har opplevd en mer dulg, meget ubehagelig, smerte i området.
  • Har man mye gallestein over lengre tid kan det være knyttet til alvorlig sykdom, som kreft. Andreas Moritz jobbet mye med kreftpasienter og skriver at de alle hadde gallestein. Min egen tante hadde kreft i tykktarmen og det ble konstatert at hun var også full av gallestein. Legene valgte å operere bort galleblæren. Deretter var det full pakke med cellegift osv. Tante døde ett år senere.

Dersom legene finner ut at man har mye gallestein vil de gjerne anbefalle at galleblæren fjernes. Dette er et utrolig dårlig forslag, fordi:

  1. Det finnes en naturlig måte å få ut gallestein på: liver-gallbladder flush.
  2. Det er ikke slik at vi mennsker har overflødige organer. Alle kroppens organer har selvsagt en funksjon. Og galleblæren har meget viktige funksjoner. I kinesisk medisin er gallblæren sentral i forhold til kroppens energimeridianer. Å operere bort galleblæren kan gi alvorlige konsekvenser.

Jeg leste første gangen om liver-gallbladder flush i boken “Getting the mercury out” av Aine Ni Cheallaigh. Jeg kjøpte denne boken på Amazon i mai 2011 og leste den på høsten samme år. På denne tiden leste jeg også mye om alternativ kreftterapi, blant annet tekster av William Donald Kelley. Han beskriver og anbefaller denne prosedyren. Jeg tror det var i utdrag fra boken “One answer to cancer”. Kelley var en tannlege fra Texas som utviklet en effektiv, naturlig kreftbehandling. Og som dermed opplevde å bli trakassert av myndigheter og skolemedisin. De vil åpenbart ikke at andre enn de selv skal kurere folk. Dette prinsippet er langt viktigere enn å få folk friske.

Jeg bestemte meg for å prøve. Dette var desember 2011. Jeg brukte økologisk eplejuice og bare olivenolje (ikke blandet med grapefruktjuice). Og ut kom det gallestein samt noe som minnet om kloakk i lukt og utseende. Jeg forsto med en gang at jeg hadde kommet over noe viktig. Det er åpenbart ikke bra å ha dette inni seg.

Etter dette begynte jeg å gjøre liver-gallbladder flush en gang hver måned. Jeg leste boken “The miraculous liver-gallbladder flush” av Andreas Moritz, og brukte fremgangsmåten som beskrives der.

Noen tror at det som kommer ut er olivenoljen. ikke enig pga: føst kommer alltid ut blanding av olivenolje og grapefruktjuice – ser ut omtrent som det man drakk kvelden i forveien. det som kommer ut ser ofte forskjellig ut, det er mange forskjellige farger på gallestienene. etter mange flush er det ofte man tar flush der det ikke kommer noe.

Denne posten er under utarbeidelse.

Push-catch protokollen er noe annet enn lever-galleblære rens. Det er to forskjellige protokoller. Begge er for detox. Men ikke på samme måte. Jeg ville begynt med lever-galleblære rens. Du kan gjøre det 1 gang i måneden. Ofte må man gjøre det over 10 ganger. Jeg har gjort det rundt 40 ganger over 10 år. Det er en bok av Andreas Moritz som gir en god oppskrift på hvordan prosedyren gjøres. Man bruker malic acid, olivenolje etc. Man får ut gallestein. Det er lurt å begynne med denne protokollen tidlig i ens helbredelsesløp, fordi det tar lang tid å få ut alt. Og det er en grunnleggende måte å forbedre ens system på. Å få ut gallestein legger grunnlaget for at andre protokoller vil fungere bedre, eksempelvis push-catch. Du bør lese boken til Andres Moritz før du setter igang, og ikke slurve med gjennomførelsen.
Amazon, Andreas Moritz: The Liver and Gallbladder Miracle Cleanse
Jeg har skrevet noe mer, lever og galleblære tips.