Leve og galleblære tips

God produksjon og flyt av bile (gallesaft) er viktig for å holde tarmen ren for parasitter og andre patogener. På denne siden her vil jeg gi mine beste tips for å øke gallesaften og flyten av gallesaft gjennom tarmen.

I AnxietySummit5 med Trudy Scott var det et intervju med Ann Louis Gittleman. Hun snakket stort sett bare om dette temaet. Hun anbefalte blant annet Phosfood fra Standard Process.

Fra liver-gallbladder flush vet vi at olivenolje fører til at galleblæren kontraherer og bringer gallesaft ut i tarmen. Jeg har i det siste hatt en morgenrutine der jeg gjør en enkel versjon av dette. Jeg rett og slett tar en bulletproof kaffe med olivenolje istedenfor smør. Og så har jeg også oppi diatomaceus earth og cloves (nellik) pulver – fordi disse har antiparasitt egenskaper. Nellik virker kjemisk på ova – parasittegg. Så jeg veksler mellom nellikpulver og hvitløspulver. Omtrent 1 måned på for hver, før jeg bytter.

Vi vet at parasitter kan leve i kanalene der gallesaft føres fra galleblære og ut i tarmen. Så de kan gjøre disse kanalene tette. Så parasitter og gallesaft har med hverandre å gjøre.

VitaGeo – bedre blodsirk gir bedre immunforsvar gir færre parasitter gir mer gallesaft ut i tarmen.

Denne siden er under utarbeidelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *