Leve og galleblære tips

God produksjon og flyt av bile (gallesaft) er viktig for å holde tarmen ren for parasitter og andre patogener. På denne siden her vil jeg gi mine beste tips for å øke gallesaften og flyten av gallesaft gjennom tarmen.

I AnxietySummit5 med Trudy Scott var det et intervju med Ann Louis Gittleman. Hun snakket stort sett bare om dette temaet. Hun anbefalte blant annet Phosfood fra Standard Process.

Fra liver-gallbladder flush vet vi at olivenolje fører til at galleblæren kontraherer og bringer gallesaft ut i tarmen. Jeg har i det siste hatt en morgenrutine der jeg gjør en enkel versjon av dette. Jeg rett og slett tar en bulletproof kaffe med olivenolje istedenfor smør. Og så har jeg også oppi diatomaceus earth og cloves (nellik) pulver – fordi disse har antiparasitt egenskaper. Nellik virker kjemisk på ova – parasittegg. Så jeg veksler mellom nellikpulver og hvitløspulver. Omtrent 1 måned på for hver, før jeg bytter.

Vi vet at parasitter kan leve i kanalene der gallesaft føres fra galleblære og ut i tarmen. Så de kan gjøre disse kanalene tette. Så parasitter og gallesaft har med hverandre å gjøre.

VitaGeo – bedre blodsirk gir bedre immunforsvar gir færre parasitter gir mer gallesaft ut i tarmen.

Denne siden er under utarbeidelse.

  • Judy Cohen, som arrangerte parasympathetic summit høsten 2020, lager og selger essential oils blandinger. Noe jeg er nysgjerrig på. Essential Oils for Your Gallbladder (And What To Do if You’ve Had Your Gallbladder Removed). Lever og galleblære henger fysisk sammen og arbeider sammen fordi gallesaft produseres i leveren og lagres i galleblæren. For lever nevner Jodi: Dandelion, milk thistle, QS liver sauce, orange essential oil, bitters. Lavender og rose kan brukes i epsom salt bad. Hun nevner også egne proprietære oljeblandinger. Jeg har sålangt ikke testet hennes blandinger. Men jeg har testet oljer fra Plant Therapy: orange, lavender, peppermint.
  • Jeg tar 4 kapsler malic acid hver morgen sammen med 2 eller 3 kopper vann. Som det første jeg gjør etter at jeg står opp. Malic acid er kjent fra liver-gallbladder flush og gjør at gallestein deler seg opp i mindre enheter. 10 minutter senere tar jeg en slurk BodyBio PC – phosphatidylcholin. PC reduserer viskositeten til gallesaft slik at den flyter lettere. En halv time senere tar jeg 40 tabletter BioPure chlorella pyredinosa med nok en kopp vann. Disse dekker tarmen og binder seg til toksiner. En halv time etter dette tar jeg en god kaffe med økologisk saltfritt smør og økolgisk fløte. Nå får jeg en god tømming av galleblæren. Dette er en enkel detox prosedyre. Man kan gjøre den kraftigere ved å også ta bitters – da må man også ta en sterkere binder enn klorella.

Denne siden er under utarbeidelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *