Peders Parasitt Protokoll (triple P)

Jeg har hatt og har fortsatt en parasitt infeksjon. Jeg har forsøkt å lage en parasitt protokoll, som går ut på å få ut på å få ut parasitter på en effektiv måte. Protokollen inkluderer antiparasitt tilskudd og kaffe enema.

Denne artikkelen er under arbeid.

3 thoughts on “Peders Parasitt Protokoll (triple P)”

 1. Hei! Har funnet bloggen din i research på parasitter. Jeg har også lest en del av Jay Davidson og Todd watts. Vil nå gjerne kjøpe Mimosa Pudica fra USA, men ble plutselig så usikker på om det er lov å importere til Norge? Har du kjøpt fra utlandet eller Norge? Vil ikke at det skal stoppes i tollen og at jeg og de jeg handler sammen med skal tape pengene…

  Veldig interessant det du har skrevet om parasitter!!

  1. Hei, jeg har kjøpt Mimosa Pudica Seed fra Microbeformulas (selskapet til Todd Watts og Jay Davidson) og ikke hatt problemer med å få dette igjennom den norske tollen.

   Har også kjøpet mimosa pudica whole-plant pulver fra biopureus dot com. Det er denne mimosaen som har fungert best for meg. Biopureus har hatt problemer med å sende til Norge til noen andre kunder. I en periode ønsket de ikke å sende til Norge fordi de opplevde det som problematisk. Men for meg har det alltid gått greit. Når varene kommer til den norske tollen må man ofte sende inn kvitteringen til tollvesenet slik at tollen kan beregne hvor mye mva og toll man skal betale. Så det er viktig å følge med på trackingen på posten for å se om det er noe som skjer der.

   Når man kjøper fra utlandet så er risikoen på en selv og du kan ikke forvente å få refundert penger fra selger dersom den norske tollen stopper det du kjøper. Hvis man går på selger dersom tollen stopper noe risikerer du at selger ikke vil selge til Norge mer. Og det er dumt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *