Peders Parasitt Protokoll (triple P)

Jeg har hatt og har fortsatt en parasitt infeksjon. Jeg har forsøkt å lage en parasitt protokoll, som går ut på å få ut på å få ut parasitter på en effektiv måte. Protokollen inkluderer antiparasitt tilskudd og kaffe enema.

Denne artikkelen er under arbeid.

12 thoughts on “Peders Parasitt Protokoll (triple P)”

 1. Hei! Har funnet bloggen din i research på parasitter. Jeg har også lest en del av Jay Davidson og Todd watts. Vil nå gjerne kjøpe Mimosa Pudica fra USA, men ble plutselig så usikker på om det er lov å importere til Norge? Har du kjøpt fra utlandet eller Norge? Vil ikke at det skal stoppes i tollen og at jeg og de jeg handler sammen med skal tape pengene…

  Veldig interessant det du har skrevet om parasitter!!

  1. Hei, jeg har kjøpt Mimosa Pudica Seed fra Microbeformulas (selskapet til Todd Watts og Jay Davidson) og ikke hatt problemer med å få dette igjennom den norske tollen.

   Har også kjøpet mimosa pudica whole-plant pulver fra biopureus dot com. Det er denne mimosaen som har fungert best for meg. Biopureus har hatt problemer med å sende til Norge til noen andre kunder. I en periode ønsket de ikke å sende til Norge fordi de opplevde det som problematisk. Men for meg har det alltid gått greit. Når varene kommer til den norske tollen må man ofte sende inn kvitteringen til tollvesenet slik at tollen kan beregne hvor mye mva og toll man skal betale. Så det er viktig å følge med på trackingen på posten for å se om det er noe som skjer der.

   Når man kjøper fra utlandet så er risikoen på en selv og du kan ikke forvente å få refundert penger fra selger dersom den norske tollen stopper det du kjøper. Hvis man går på selger dersom tollen stopper noe risikerer du at selger ikke vil selge til Norge mer. Og det er dumt.

 2. Hei! Har lest igjennom alt du har skrevet om parasitter og om din behandling. Veldig informativt, tusen takk! Jeg har nylig oppdaget at jeg selv har parasitter (orm) etter at jeg ble matforgiftet på tur i Asia og hadde mange symptomer i etterkant. Har hatt mange ulike helseplager i noen år i forkant som irritabel tarm symptomer ++ og vet ikke hvor lenge jeg kan ha gått med parasitter. Jeg begynte for 2 mnd siden med Mimosa Pudica, pluss «Full moon kit» fra Cellcore. Og i tillegg kjøpte jeg høykvalitets essensielle oljer som clove, thyme, oregano, cinnamon bark, myrrh. Jeg hadde lite kunnskap om parasitter for 2 mnd siden, men kom over en blogg og tenkte bare å prøve med litt egenbehandling i tilfelle jeg kunne ha parasitter (alltid vært min store skrekk, hørt om andre som har hatt det). Etter 2 mnd med Mimosa Pudica og overnevnte oljer kom det ut orm, og jeg freaket helt ut. I desperasjon ringte jeg legen min og spurte om jeg kunne få analysert avføringsprøve, han sa det ikke var nødvendig med avføringsprøve og skrev ut albendazol (Zentel). Jeg sjekket potensielle bivirkninger på medisinen og så det var mye på lista og ble skeptisk. Jeg har gått frem og tilbake de siste dagene, skal jeg ta medisinene eller bare prøve naturlig behandling? Så kom jeg over siden din idag! Jeg er litt i sjokk over å se hvor mye parasitter du har hatt og hvor iherdig du har jobbet med å bli kvitt de og hvor mye kunnskap og utholdenhet som kreves (grunnet lite kunnskap om emnet som sagt). Jeg aner jo ikke hvor mye jeg har. Jeg hadde planlagt å nå ta 3 profesjonelle tarmskyllingen på klinikk og fortsette med flere urter og legge om kostholdet helt, etter å ha funnet en kostholdsplan på nett for å bekjempe parasitter. Men må ærlig innrømme at etter å ha lest alle innleggene dine om parasitter nå, så vet jeg rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne…Innser at det er mest sannsynlig mye vanskeligere å bli kvitt de enn jeg trodde (avhengig av hvor mye parasitter man har såklart, noe jeg ikke aner). Har du noen tips til hva jeg absolutt bør gjøre og starte med først? Og sist men ikke minst, ser du skrev du tok Vermox uten virkning. Tror du jeg gjør vondt værre ved å ta albendazol (Zentel) som legen anbefalte (jeg bor ikke i Norge og denne medisinen er sterkere enn Vermox), i tillegg til naturlige preparat? Jeg er bare rystet over å tenke over hva som har tatt bolig i kroppen min og tenker kanskje jeg hadde roet meg litt ned ved å vite at mye kanskje ble tatt knekken på ved hjelp av denne medisinen. Men vet ikke om denne medisinen vil ha en uheldig effekt ved behandling av patasitter? Hva er din mening utfra kunnskapen du har tilegnet deg på området? Beklager lang post og på forhold tusen takk for svar!

  1. Hei, takk for fint innlegg.

   Slik jeg ser det så er det alltid lurt å begynne med de enkle, billige, naturlige, ufarlige tiltakene først. Hvis dette er tilstrekkelig til å få deg frisk så er det det beste. Disse tiltakene behandler ofte også årsak og ikke bare symptom. Og det er også en stor fordel. Hvis du har gått på urter og essensielle oljer i bare 2 måneder, og allerede fått ut orm, så ville jeg fortsatt med det du nå gjør. Eventuelt justert litt og prøvd andre naturlige midler og andre doseringer. Men jeg ville ventet med legemidler. Virker jo som at det du gjør nå fungerer.

   Jeg ville tatt en parasitt test. Det er godt mulig den kommer negativ tilbake. Parasitt tester er notorisk upålitelige og kjent for å gi falske negativer. Men dersom testen er billig så hvorfor ikke – kanskje de på laboratoriet kan si noe mer om hva du har. Det er bra å lære så mye som mulig. Og en slik test er uten risiko, det er jo bare en avføringsprøve.

   Jeg har ikke så greie på legemidler for parasitter. Som du leste, så har jeg prøvd Vermox, men det gjorde ingenting. Utenom det har jeg ikke prøvd noen legemidler selv. Jeg vurderer dog å gjøre det, tiden vil vise. Jeg var på et kurs i London ifjor sommer med Dietrich Klinghardt, en kjent lege og naturlege som har jobbet mye med parasitter. Han var ikke så positiv til Albendazole. Jeg ser i notatene mine fra det kurset at det kan ha bivirkninger.

   Jeg tror det kan varierer fra person til person hvor tungt infisert man er. Jeg har sannsynligvis hatt parasitter i 25 år og kanskje sitter det dypere hos meg enn hos deg. Jeg måtte faste i 29 dager før de kom ut. En dame som heter Jennifer Thompson, healthybliss dot net, fikk ut parasitter etter bare 8 dagers faste. Så det varierer fra person til person.

   Jeg ville også sett på “landskapet” – hvorfor trives parasittene hos deg? Kanskje du har gallestein og burde gjøre liver-gallbladder flush. Å ha bra bile flow (flyt av galle i tarmen) er noe som kan rette opp ubalanser i tarmen. Detox av tungmetaller og annet kan også være relevant.

  2. Hvis du vil lese mer om legemidler og parasitter kan du sjekke bloggen til Susan Luschas, http://www.debugyourhealth.com/parasites-in-humans/
   Hun behandlet parasitter med legemidler og ble muligens kvitt dem for godt. Bloggen hennes er veldig bra. Hun baserer mye på energetisk testing. Jeg har ikke helt fått til dette foreløpig – men jobber med saken.

   Klinghardt er positiv til å behandle parasitter med legemidler. Men som nevnt ovenfor tror jeg han mener at akkurat albendazole kan ha uheldige bivirkninger.

   Simon Yu er en annen kjent lege og naturlege. Han holder til i St. Louis i Mississippi. Jeg har lest den første boken hans, Accidental Cure. Han har jobbet mye med parasitter, blant annet i Asia og Sør-Amerika. Og nå altså i USA. I boken listes det opp endel antiparasittiske urter. Jeg tror han etterhvert har kommet til at man må bruke legemidler for å effektivt behandle parasitter. Han har nettsiden
   http://www.preventionandhealing.com/

   Jeg vurderer hele tiden å selv prøve legemidler mot parasitter. Men føler jeg må sette meg bedre inn i fordeler og ulemper med dette før jeg forsøke dette igjen. Det er jo heller ikke slik at legemidler mirakuløst vil løse problemet. De fleste legemidler behandler symptomer og ikke årsak. Og da er man fort like langt igjen. For tiden vurderer jeg å sette opp en telefon konferanse med Simon Yu og høre hva han mener. Jeg har også noen bøker om parasitter jeg vil lese.

 3. Hei igjen! Tusen takk for veldig utfyllende tilbakemelding, setter veldig pris på at du tok deg tid til å svare. Føler jeg fikk mer klarhet i hva jeg kan gjøre videre! Jeg skal sjekke ut linkene du nevner over. Om du på sikt finner ut av et legemiddel du kommer til å prøve (evt. etter møte med Simon Yu) hadde det vært flott om du nevner det her på bloggen din/i kommentarfeltet, jeg skal sjekke regelmessig etter oppdateringer. Igjen, tusen takk og lykke til videre med din egen behandling!

  1. To legemidler Klinghardt ofte nevner er Ivermectin og Suramine. Jeg har ikke selv prøvd noen av disse. På et foredrag sa Klinghardt at man måtte regne med å gå på slike medikamenter i 2 år for å bli kvitt en parasitt infeksjon.

   En annen blogg som også skriver mye om disse tingene er http://www.betterhealthguy.com Han har en i historie som likner på min. Han har også hatt massivt med parasitter. Såvidt jeg forstår har han sålangt brukt urter og ikke legemidler. Det står litt mer om både han og Simon Yu i denne posten https://www.helsetypen.no/2020/05/10/elektroakupunktur-hos-kamilla-hill/

   Status for meg selv for øyeblikket: for det første er jeg mye friskere enn i 2010. Både når det gjelder parasitter og relaterte ting. Inkludert (tror jeg ihvertfall) kvikksølvforgiftning fra fisk og amalgam, som sannsynligvis har vært en “root cause” hos meg (i tillegg til barndoms traumer). Når det gjelder parasitter så forsto jeg våren 2017 at jeg hadde parasitter etter å ha gjennomført en lang vannfaste. Idag, 3 år senere, har jeg fått ut en haug med parasitter og har mindre parasitt symptomer. Men er ikke kvitt problemet. Høsten 2019 var jeg kvitt nesten alle symptomer. Og begynte å eksperimentere med å ikke ta antiparasitt urter. Da kommer parasittene og symptomene tilbake. Så jeg er ikke kvitt problemet. Jeg har gjort mye riktig siden 2017, men er fortsatt ikke i mål. Nå for tiden deler jeg måneden i to. 14 dager rundt fullmåne tar jeg parasittkur med forskjellige urter. 14 dager rundt nymåne gjør jeg detox av tungmetaller og annet, med QuickSilver Scientific Chris Shade push-catch protokollen. Dette er en protokoll som bruker urter og som også styrker kroppens egne detox mekanismer. Og som har lav risiko hvis man gjør det riktig, og som er enkel å gjennomføre.

 4. Jeg kom tilfeldig over bloggen din og vil fordype meg i den. Meget interessant. Jeg har hatt parasitter i mange år og forsøkt mye, men ser av det lille jeg leste nå at man må regne med å behandle seg løpende i to år. Det kan være nøkkelen for meg.

  Det jeg ville nevne er at du sier du lar det gå 4 uker mellom hver behandling. Jeg mener flere arter blir kjønnsmodne og reproduserer seg innen 10-14 dager. Stemmer det så vil nye generasjoner rekke å reprodusere seg mellom hver kur.

  Og nymfer/larver kan gå i dvale i meget lang tid. Jeg har tenkt at de da ikke tar opp «giften» og går klar. Noe gjør at de overlever det som skulle være umulig å overleve.

  Sånn sett er det et «lager» som må tømmes. Og hva som trigger de til å våkne vet jeg ikke. Dermed er faren at et par gjemmer seg bort og dukker opp 6 mnd senere virker det som.

  Hos hundyr er det ofte dieaktivitet. De våkner når melkekjertlene aktiveres og smitter da over til kalv, valp, føll osv. hvis mordyret ikke får ormekur. Avkom kan dø av stor smittemengde. Tarmen tettes av orm rett og slett. Dokumentasjon og bilder ligger på nett.

  Jeg har nylig tatt 4 runder med Zentel. Hver 10. dag. Forgiftningen som oppstår når mange dør samtidig ga kraftig hodepine og noe influensa-lignende reaksjon i kroppen en ukes tid. Etterhvert ble det stille, men så dukker de jammen opp igjen noen uker etter. The never ending story…

  1. Jeg gikk på antiparasitt urter sammenhengende i ca 2 år. Og de kom tilbake.

   Pleier ikke å la det gå 4 uker imellom hver kur. Isåfall 2 uker. En metode jeg bruker er å ta kur rundt fullmåne fordi da er de mest aktive. Så da begynner jeg typisk en uke før fullmåne og hele kuren varer 2 uker.

   Jeg tror biofilm er sentralt i dette. Jeg har fått ut “synlige parasitter”. Jeg tror det er både parasitter og biofilm. Jeg tror mange parasitter (og sikkert virus og bakterier også) lever inni biofilm. Det gjør at de skjermes for urter og medisiner. Neste gang jeg går på en parasitt kur vil jeg kombinere det med anti biofilm midler. Har skrevet et innlegg om biofilm her på bloggen hvor det er endel tips til slike midler.

   En annen ting som er sentralt er miljøet og vårt immunsystem. Hvis man har et hospitabelt miljø, og et dårlig immunsystem, vil de sikkert trives. De to tingene henger sikkert sammen. Jeg tror at å stryke eget immunsystem er viktig. En ting jeg har begynt med denne høsten er kalde bad. Og sove utendørs. Badstu er også bra. Og mye annet.

 5. Hei og takk for all info du deler! Kyllingsuppeingredienser er listet og skal handles i dag 😊
  Symptomene jeg søkte på nett i starten gav meg få eller ingen treff. Jeg leste også din historie men fant ikke bloggen her da, jeg konsentrerte meg også mest om kutan larva migrans – som det skremmende begynte med da mage/influensasymptomer og de andre symptomene hadde roet seg noe. De treff som virket saklige viste seg oftest å være salgspromo uten noe referert hold i og youtubevideoer, amerikanske, fortvilede mennesker som tross videodokumentasjon likevel ikke ble trodd. Morgellons er jeg usikker på fordi så mange ender i konspirasjonsteorier, eller avvises av de fleste som psykiske tilfeller av innbilning. Jeg finner heller ikke noe om at “ting” i avføring og fra alle slimhinner hører sammen i det bildet.
  Vel, jeg sitter med så mange spørsmål men begynner med et enkelt her;
  Kan man ikke dyrke planten Mimosa Pudica selv og bruke den fersk? Både frø og plante er lett tilgjengelig i Norge så med kunstig lys, varme og nok kunnskap. En riktig spennende plante forresten!
  Mvh Merete

  1. Hei, takk for kommentar. Det med å dyrke Mimosa Pudica selv var en god ide. Jeg har ikke forsøkt det selv foreløpig. Jeg vet planten opprinnelig er fra Hawaii. Men som du skriver, man kan sikkert lage et drivhusmiljø den vil trives i. Jeg har brukt Mimosa Pudica helplante pulveret fra biopureus dot com. Det har vært effektivt for mine parasitter. Eller hva det nå er. Den jeg sannsynligvis har heter Rope Worm og er en form for kompositt parasitt, muliges en blanding av biofilm og patogener. Det er et eget innlegg her på bloggen om Rope Worm. Kyllingsuppen med alle urtene i har også vært effektivt. Best er det å ta disse tingene i samme kur. Parasitter dauer fortere jo mer antiparasittisk man kaster på dem. Ta for eksempel en toppet teskje pulver i varmt vann med en gang du står opp. Og en time senere spiser du frokost og da tar du en god porsjon av kyllingsuppen og ikke minst væsken som inneholder urtene som jo er det mest antiparasittiske i denne suppen. Samme kan du gjøre til lunch og middag. Parasitter er mest aktive om natten så å få i seg endel antiparasittisk på ettermiddagen er ofte en god strategi fordi da får de i seg mye av dette iløpet av natten når de er aktive og tar til seg næring. Jeg liker selv generelt ikke å spise mat sent så man må finne en middelvei her og noe som passer for ens egen kropp og system.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *