SIBO

Høsten 2016 hadde jeg gjennomført en candida kur og blitt kvitt candida. Allikevel følte jeg meg ikke så bra. Jeg var sliten, følte meg utbrent og at noe ikke stemte. Jeg hadde fortsatt problemer med mat (men ikke like mye som før) og søvn. I ettertid har jeg lurt på om det at candida forsvant gjorde det mulig for noe annet ugunstig å ta candida sin plass i tarmen.

Jeg hørte et foredrag med Allison Siebecker på The Digestion Sessions med Sean Croxton. Hun har hatt SIBO selv og er idag en ekspert på SIBO. Jeg kunne relatere meg til symptombeskrivelsene. Så jeg begynte å lure på om jeg hadde SIBO. Jeg leste også boken til Marc Pimentell, “A new IBS solution”, som egentlig sier at IBS i de fleste tilfeller er SIBO.

Jeg endte med å bestille to SIBO tester på internett fra Regenerous Laboratories i UK. Jeg tror begge testene opprinnelig er fra laboratoriet QuinTron Breath Trackers i USA. Muligens sender Regenerous prøvene dit for analyse. Det var en SIBO glukose test. Og en SIBO lactulose test. Begge var “breath tests”. Dette vil si at prøvematerialet man sender inn for analyse er utåndingsluft.

Først gikk jeg til fastlegen. Han hadde aldri hørt om SIBO. for

å høre om har testet positivt for SIBO (Small Intestinal Bacterial Overgrowth).

Hjemmesiden til Allison Siebecker. Jeg hadde en tlf konsultasjon med henne.

Jeg leste også boken til Marc Pimentell, A new IBS Solution. Som egentlig sier at IBS veldig ofte er SIBO.

DENNE ARTIKKELEN ER UNDER ARBEID!

20191007bodyelectricsummit-day05-david-musnick-healing-brain-and-sports-injuries-with fsm-frequency-specific-microcurrent-and-pemf-pulsed-electromagnetic-field-sibo-leaky-gut-leaky-brain
methane sibo is the worst –
vagus nerve
may 2019 townsend newletter w david
book: integrated neurology
advanced microcurrents meeting
www.peakmedicine.com
prime glial cells – phenotype
env medicine
frequencyspecific.com
broken brain docxu series w david
klinghardt tonsils vagus nerve venous flow – brain detox
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=sdWTGA_tTUs&fbclid=IwAR1FnqtmwF4r3W8GXH4xnC6BXJZ7n3FxnIgEelkfAEfbyKQ9C1MQOCwKujw&app=desktop

How to Interpret Hydrogen Breath Tests https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3155069/